Seria Galaxy S23 – lansare de gală la San Francisco, SUA

445
Seria Galaxy S23
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Samsung a dezvăluit noile telefoane din seria Galaxy S23. Acestea sunt Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23. Acest lucru marchează o nouă eră a experienței supreme de telefon premium a Samsung Galaxy. Camera epică de la Samsung Galaxy oferă utilizatorilor mai multă libertate de a-și explora creativitatea, cum ar fi capturarea videoclipurilor Nightography cu adevărat cinematografice cu o experiență AI incredibilă. Noul procesor mobil Snapdragon 8 Gen 2, dedicat special pentru telefoanele Galaxy dezlănțuiește experiențe premium de neimaginat, alături de AI și cea mai rapidă grafică mobilă din lume.

Pe Galaxy S23 Ultra, un S Pen încorporat pe care mulți utilizatori Samsung Galaxy de lungă durată îl cunosc și îl iubesc oferă mai multe posibilități de productivitate, luare de note, hobby-uri și multe altele. Toate noile inovații standard ale seriei S23 sunt găzduite într-un design izbitor care promovează angajamentul companiei în materie de sustenabilitate.

Seria Galaxy S23 – o cameră cu mai mulți megapixeli și controale creative extinse

Galaxy S23 Ultra face mai ușor pentru orice nivel de fotograf să capteze conținut fenomenal. Oferă cel mai avansat sistem de cameră Samsung Galaxy de până acum. Este adaptat pentru aproape orice condiții de iluminare și proiectat pentru a reda detalii incredibile. Capacitățile îmbunătățite de Nightography transformă modul în care noua serie optimizează fotografiile și videoclipurile într-o gamă largă de condiții ambientale. Filmați o melodie preferată la un concert, faceți un selfie la acvariu sau luați o fotografie de grup cu prietenii la cină – utilizatorii pot obține imagini și videoclipuri mai clare ca niciodată.

În primul rând Galaxy S23 Ultra are o cameră 200MP care surprinde momente epice cu o precizie incredibilă. Seria Galaxy S23 introduce focalizare automată rapidă și prima cameră pentru selfie Super HDR pentru imagini și videoclipuri mult mai bune în față.

Pentru utilizatorii care doresc controlul creativ și personalizarea supremă, seria Galaxy S23 oferă o suită de instrumente care diferențiază orice experiență de fotografie. Aplicația Expert RAW, permite înregistrarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG. Nu este necesar niciun echipament voluminos pentru cameră. Utilizatorii pot experimenta arta foto cu expuneri multiple sau pot surprinde o vedere clară a Căii Lactee cu setările Astrophoto. Între timp, noile capacități de zoom ale aplicației Camera Controller din seria Galaxy Watch 5 permit utilizatorilor să captureze o fotografie perfect încadrată chiar de la încheietura mâinii.

Pe Galaxy S23+ și Galaxy S23, modulul foto Samsung Galaxy primește un nou aspect îmbunătățit. Toată seria vine cu un nou design al camerelor foto, marcând o nouă eră a designului esențial Galaxy.

Performanța premium face loc pentru viitorul jocurilor mobile cu seria galaxy S23

Pentru creatori și jucători deopotrivă, dorința de a depăși limitele și de a reimagina constant ceea ce este posibil necesită o tehnologie care depășește așteptările. Noul procesor Snapdragon 8 Gen 2 este cea mai puternică și eficientă platformă de până acum într-un smartphone. Între timp, pe Galaxy S23 Ultra, o baterie de 5.000 mAh alimentează o cameră mai mare decât Galaxy S22 Ultra fără a mări dimensiunea dispozitivului.

Galaxy S23 Ultra are un ecran cu diagonala de 6,8 inch (17,27 cm) cu o curbură redusă pentru a crea o suprafață mai mare și mai plată. Caracteristica unică de confort îmbunătățit de la Samsung Galaxy permite utilizatorilor să ajusteze tonurile de culoare și nivelurile de contrast. Acest lucru reduce oboseala ochilor de la timpul petrecut pe ecran pe timp de noapte.

Seria Galaxy S23 a fost proiectată cu viitorul planetei în minte

Seria Galaxy S23 ridică ștacheta pentru tehnologia premium care poate îmbogăți viața oamenilor și poate contribui la o planetă sănătoasă. Începând cu seria Galaxy S22, Samsung Galaxy crește utilizarea materialelor reciclate la 12 componente interne și externe în Galaxy S23 Ultra. Seria Galaxy S23 are, de asemenea, o varietate mai mare de materiale reciclate decât orice alt smartphone Galaxy, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate pre-consum și plastice reciclate post-consum provenite din plase de pescuit aruncate, sticle PET și butoaie de apă.

Noua serie S este prima cu Gorilla Glass Victus 2, oferind durabilitate pentru utilizare pe termen lung. Sticla conține în medie de 22% conținut reciclat pre-consum. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine într-o cutie de ambalaj reproiectată pe care se aplica hârtie 100% reciclată.

Cu seria Galaxy S23, Samsung a minimizat impactul asupra mediului, fără a compromite calitatea și estetica. Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO pentru un impact redus asupra mediului.

Securitatea și confidențialitatea permit o experiență transparentă fără compromisuri

Experiențele securizate și private sunt fundamentul seriei Galaxy S23. Fiecare smartphone vine cu protecția Samsung Knox end-to-end,. Acest sistem de protecție a primit mai multe certificări guvernamentale și din industrie decât orice alt dispozitiv mobil. Astfel oferă utilizatorilor vizibilitate deplină asupra cine are acces la datele lor și asupra modului în care acestea sunt utilizate. Cu o singură privire, este ușor să vezi dacă datele personale sunt în pericol și să primești solicitări simple pentru a schimba setările pentru o experiență mai sigură. De asemenea, utilizatorii pot decide exact ce aplicații și programe au acces la datele lor și cum pot fi utilizate.

Pentru un nivel suplimentar de securitate este la bord Samsung Knox Vault. Acesta protejează informațiile critice de pe seria Galaxy S23 izolându-le de restul dispozitivului.

Seria Galaxy S23 vine în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Crem, Green și Lavender. Începând cu 17 februarie 2023, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 vor fi disponibile pe scară largă la operatori și comercianți cu amănuntul. Pentru mai multe informații despre seria Galaxy S23, vă rugăm să vizitați: www.samsung.com/global/galaxy/.

Vom reveni zilele următoare cu toate specificațiile și caracteristicile fiecărui model în parte.