Seria Galaxy S23 va veni cu o creștere a performanței camerelor cu 25%

213
Seria Galaxy S23
Sursa foto: androidpolice.com

Pe măsură ce se apropie data lansării pentru seria Samsung Galaxy S23, numărul de informații crește permanent. Recent, cunoscutul leakster Ice Universe a împărtășit noi informații despre caracteristicile camerei telefoanelor viitoare. Potrivit Universului de Ghiață, camera de pe seria Galaxy S23 va avea o creștere a performanței cu 25%.

Potrivit lui Ice Universe, pe a cărui cont de Twitter tronează un cap de pisică rusească albastră ca avatar, seria Galaxy S23 va avea capabilități îmbunătățite de înregistrare video. Astfel Galaxy Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra au înregistrare video 8K la 30 de cadre pe secundă. Este o îmbunătățire cu 25% față de 8K la 24 de cadre pe secundă de pe seria Galaxy S22.

Seria Galaxy S23 va putea filma videoclipuri 8K la 30 fps

Capacitatea de a înregistra videoclipuri 8K cu o rată de cadre mai rapidă va reduce probabil neclaritatea și neclaritatea mișcării care sunt comune în cazul videoclipurilor de 24 fps. În timp ce mulți oameni încă asociază 24 fps cu aspectul clasic de „film cinematografic”, opțiunea de înregistrare video la 30fps va oferi mai multe posibilități utilizatorilor de Galaxy S23 care doresc să creeze videoclipuri. Acest lucru ar putea fi util pentru o varietate de scopuri, inclusiv proiecte creative.

FPS – Frames Per Second sau cadre pe secundă. Este numărul de cadre pe secundă care sunt înregistrate într-un videoclip. Ochiul uman poate vedea doar o frecvență de 12 cadre pe secundă individual, mai multe sunt percepute ca mișcare.

Potrivit GizmoChina, o opțiune mai utilă pentru seria S23 ar fi înregistrarea video 4K la 120 de cadre pe secundă. Acest lucru nu a fost disponibil pentru seria Galaxy S22, nici pentru Galaxy S22 Ultra de top. Capacitatea de a filma videoclipuri 4K la 120 fps le-ar permite utilizatorilor să încetinească înregistrarea la 30 sau 24 fps, creând un aspect mai cinematografic cu efecte de încetinire. Aceasta ar fi o îmbunătățire mai bună pentru seria Galaxy S23 în comparație cu înregistrare video 8K.

Potrivit lui Ice Universe, Snapdragon 8 Gen 2, aflat pe seria Galaxy S23, acceptă „captură video până la 8K 30fps sau 4K 120fps”. Cu toate acestea, modul în care este formulat acest lucru este neclar. Nu se știe clar momentan dacă Samsung va alege una sau ambele opțiuni. Potrivit lui Ice Universe, se pare că opțiunea 8K@30fps poate fi aleasă în locul celei mai flexibile 4K@120fps.