Are seria Galaxy S23 nevoie de un protector de ecran?

388
Are seria Galaxy S23 nevoie de un protector de ecran
Sursa foto: via screenrant.com

Noile dispozitive din seria Galaxy S23 sunt cele mai bune smartphone-uri Android pe care le puteți cumpăra acum. Cumpărarea unui telefon poate fi o decizie complexă, cumpărătorii luând adesea în considerare mulți factori înainte de a scoate banii. Unii factori care influențează deciziile de cumpărare ale oamenilor includ camere bune, un afișaj de înaltă calitate, un procesor rapid, spațiu de stocare amplu, o baterie de lungă durată și multe altele. Dar un alt factor care este la fel de important pentru mulți cumpărători este durabilitatea. În acest sens, au nevoie noile telefoane din seria Galaxy S23 de un protector de ecran?

Un telefon durabil nu trebuie doar să aibă rezistență la apă și praf, ci și o construcție puternică și un afișaj dur care poate rezista la lovituri și zgârieturi. Din fericire, toate cele trei dispozitive din seria Galaxy S23 vin cu protecție Corning Gorilla Glass Victus 2. Această sticlă le ajută să reziste la zgârieturi de tot felul dar nu este indestructibilă.

Gorilla Glass Victus 2 este cea mai recentă tehnologie de protecție a afișajului de la Corning. Compania americană susține că poate ajuta ecranele smartphone-urilor să supraviețuiască „căderilor de până la 1 metru pe suprafețe tip beton” în condiții controlate. Compania mai spune că sticla este mai dură decât cea de aluminosilicat de la alți producători, potrivit Screenrant. Așadar, noile telefoane din seria Galaxy S23 sunt acoperite atunci când vine vorba de protecția afișajului.

Seria Galaxy S23 nu are nevoie de un protector de ecran

Deci, cu noua sticlă mai au nevoie ecranele la Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 de protecție suplimentară? Ei bine, răspunsul este atât da, cât și nu, în funcție de modul în care sunt folosite telefoanele. Oamenii care sunt atenți cu telefonul și rareori îl scapă din mâini nu au probleme. Dar, se poate întâmpla ca telefonul să cadă de la înălțimi mai mari pe unul dintre cele patru colțuri.

Același lucru este valabil și pentru persoanele care nu-și poartă telefonul în același buzunar sau în același compartiment al poșetei cu obiectele abrazive precum cheile sau alte obiecte metalice. Pentru utilizatorii atenți, protecția nativă a telefoanelor ar trebui să fie suficient de bună pentru a le proteja de lovituri și zgârieturi minore. Acuma nu trebuie să începeți să tocați ceapă, morcovi sau alte legume pe ecranele acestor telefoane, chiar dacă pot suporta astfel de activități!

Buzunarul mic din partea dreaptă din față a blugilor se numește buzunar de ceas. A fost introdus de Levis Stauss în anii 1800. În acea perioadă cowboy-ii obișnuiau să-și poarte ceasurile pe lanțuri și le țineau atârnate în talie.

 

Cu toate acestea, persoanele neîndemânatice trebuie să aibă protecție suplimentară. Un protector de ecran poate însemna literalmente diferența dintre păstrarea unui afișaj curat chiar și după mai multe lovituri și căderi. Dar, un ecran spart ar putea avea nevoie de o sumă mare pentru reparație.

Totuși, un protector de ecran nu este conceput pentru a proteja telefoanele împotriva căderilor multiple pe suprafețe dure. Ecranul se poate sparge la căderea pe suprafețe dure, cu sau fără un protector de ecran. Cea mai bună modalitate de a proteja afișajul telefoanelor din seria Galaxy S23 este utilizarea atentă, indiferent dacă are sau nu o protecție de ecran.