Seria Galaxy S24 poate împrumuta ceva din designul lui Galaxy Z Fold 5

268
Seria Galaxy S24 poate imprumuta designul de la Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: via techradar.com

Luna trecută, Samsung Galaxy Z Fold 5 a fost lansat oficial. Cu acest prilej noul telefon pliabil a oferit și un indiciu despre designul care se află în pregătire pentru seria Galaxy S24. Mai precis pentru Galaxy S24 și Galaxy S24+, care vor sosi la începutul anului viitor. Poate părea surprinzător ca un element de design de la un telefon pliabil să treacă la unul din seria Galaxy S, dar aceasta pare a fi situația.

Potrivit TechRadar, care citează pe Ice Universe (@UniverseIce), viitoarele Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea un „design de cadru vertical” care îndepărtează umflătura ușor curbată din jurul marginilor telefoanelor actuale din seria Galaxy S23. Samsung va aplatiza cadrul lateral pentru a fi mai potrivit cu aspectul lui Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. În acest moment, Galaxy S23 și Galaxy S23+ au spatele plat, dar cadru mijlociu ușor bombat. Acest lucru este pe cale să se schimbe cu seria Galaxy S24.

Schimbare ușoară de design la seria Galaxy S24

Nu este o schimbare uriașă, dar va fi vizibilă când vă uitați și veți ține aceste două telefoane în mână. Designul actualizat ar fi mai în concordanță cu ceea ce avem acum pe Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Aduce cu ceea ce a făcut Apple cu telefoanele din seria iPhone 14.

Nu se menționează aici nimic despre Galaxy S24 Ultra. În acest fel presupunem că acesta va merge pe drumul său în ceea ce privește estetica designului și s-ar putea să urmeze modelul stabilit de Galaxy S23 Ultra. Totul ar trebui să fie dezvăluit în următoarele câteva luni, dar odată cu lansarea celor mai noi pliabile de la Samsung cei care se ocupă de scurgerile și zvonurile Samsung se pot concentra pe Galaxy S24. Așteptăm o lansare pentru seria Galaxy S24 fie în ianuarie, fie în februarie 2024.

Titanul este un metal ușor, foarte rezistent la coroziune, având și o mare rezistență mecanică. Are numărul 22 în sistemul periodic al elementelor. Titanul a fost descoperit de William Gregor în 1791 și numit după Titanii din mitologia greacă.

Recent am aflat că Galaxy S24 Ultra ar putea trece de la un cadrul din aluminiu la unul din titan. În același timp S24 Ultra va fi puțin mai ușor. Astfel ar putea exista și câteva modificări anul viitor în ceea ce privește designul și construcția. Sigur că mai aveam peste șase luni până la lansare și multe se mai pot schimba.

Ne aflăm acum într-un stadiu în care producătorilor de telefoane le este dificil să aducă ceva inovator în aspectul dispozitivelor. În acest fel, pentru a veni cu unele noutăți de design, producătorii vor face mici modificări la curbe și margini, mai degrabă decât ceva major.