Seria Galaxy S24 primește patch-ul din aprilie, îmbunătățiri la camere

101
Seria galaxy S24
Sursă foto: PhoneArena

Posesorii de Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra primesc o veste excelentă. Suntem în martie 2024 și Samsung a lansat o actualizare de securitate din aprilie 2024 pentru seria Galaxy S24. Noua actualizare aduce îmbunătățiri funcțiilor camerei și securității dispozitivelor pentru o experiență Galaxy mai bună.

Actualizarea de securitate din aprilie 2024 pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra, dincolo de securitate și stabilitate, aduce îmbunătățiri semnificative camerelor celor trei telefoane. Potrivit SammyFans, o descărcare de peste 600MB este disponibilă pe Galaxy S24 și Galaxy S24+. Descărcarea este de peste 900MB pe Samsung Galaxy S24 Ultra și aduce dispozitivele la versiunile de firmware:

  • Galaxy S24 – S921NKSU1AXCA
  • Galaxy S24+ – S926NKSU1AXCA
  • Galaxy S24 Ultra – S928NKSU1AXCA

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

În plus, actualizarea îmbunătățește securitatea sistemului prin remedierea unei mulțimi de probleme. Cu toate acestea, Samsung nu a dezvăluit încă detaliile patch-ului de securitate din aprilie 2024, dar este de așteptat să fie publicat în curând.

Numele lunii aprilie (latină: Aprilis) vine de la cuvântul latin aperio, ire = a deschide. În această lună se deschid mugurii florilor și copacilor. Inițial Aprilie era a două lună a calendarului roman, înainte de 700 î.Hr., și avea 29 de zile.

Noua actualizarea a fost lansată inițial în Coreea de Sud, a ajuns și în India, dar se va extinde în curând pe mai multe piețe. Avem informații că este disponibilă și în Europa, de exemplu în Italia, Olanda, Belgia și Marea Britanie. Noua actualizare îmbunătățește următoarele aspecte ale calității camerei din seria Galaxy S24:

  • Precizia balanței de alb și expunerea camerei.
  • Calitate a imaginii cu lumină scăzută.
  • Precizia culorilor în aplicația pentru cameră ExpertRAW.
  • Claritatea textului în fotografii cu zoom mare.
  • Suport pentru videoclipuri cu rezoluție de 480×480 pixeli în funcția Instant Slow Mo.

Acum puteți descărca actualizarea din aprilie pe seria Galaxy S24, telefoane care nu sunt blocate în rețelele mobile. Ca de obicei, puteți aștepta până când telefonul însuși emite notificarea. Sau o puteți face direct prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.