Seria Galaxy S24 lansată “en fanfare” cu Galaxy AI în prim plan

333
Seria Galaxy S24
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Noua eră a inteligenței artificiale mobile a început cu seria Galaxy S24. Azi Samsung a anunțat pe Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, dezlănțuind noi experiențe mobile cu Galaxy AI. Seria Galaxy S24 deschide calea către o nouă eră care va schimba pentru totdeauna modul în care dispozitivele mobile dă putere utilizatorilor.

Inteligența artificială amplifică aproape fiecare experiență din seria Galaxy S24, de la activarea comunicării fără bariere cu traduceri inteligente de text și apeluri, până la maximizarea libertății creative cu ProVisual Engine de la Galaxy, până la stabilirea unui nou standard de căutare care va schimba modul în care utilizatorii Galaxy descoperă lumea din jurul lor.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy AI introduce inteligență semnificativă menită să îmbunătățească fiecare parte a vieții, în special rolul cel mai fundamental al telefonului: comunicarea. Când trebuie să sfidați barierele lingvistice, seria Galaxy S24 face totul mai ușor ca niciodată. Discutați cu un alt student sau coleg din străinătate. Rezervați o rezervare în timpul vacanței în altă țară. Totul este posibil cu Live Translate, traduceri vocale și text bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice în cadrul aplicației native. Nu sunt necesare aplicații terță parte, iar AI de pe dispozitiv păstrează conversațiile complet private.

Cu Interpreter, conversațiile live pot fi traduse instantaneu într-o vizualizare pe ecran împărțit. În acest fel oamenii care stau unul față de celălalt pot citi o transcriere text a ceea ce a spus cealaltă persoană. Funcționează chiar și fără date celulare sau Wi-Fi.

Pentru mesaje și alte aplicații, Chat Assist poate ajuta la perfecționarea tonurilor conversaționale pentru a asigura sunetele de comunicare așa cum a fost intenționat. De exemplu un mesaj politicos către un coleg sau o frază scurtă și atractivă pentru o legendă pe rețelele sociale. AI integrat în tastatura Samsung poate traduce, de asemenea, mesaje în timp real în 13 limbi. În mașină, Android Auto va rezuma automat mesajele primite și va sugera răspunsuri și acțiuni relevante. Astfel puteți fi concentrat doar la drum.

Organizarea primește, de asemenea, un mare impuls cu Note Assist în Samsung Notes. Astfel aveți parte de rezumate generate de inteligență artificială, creare de șabloane care simplifică notele cu formate prefabricate și crearea de coperti pentru a face notele ușor de observat cu o scurtă previzualizare. Pentru înregistrările vocale, chiar și atunci când există mai multe difuzoare, Transcript Assist utilizează tehnologia AI și Speech-to-Text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările.

Comunicarea nu este singura modalitate prin care seria Galaxy S24 duce beneficiile fundamentale ale telefonului în viitor. Căutarea online a transformat aproape fiecare aspect al vieții. Galaxy S24 marchează o piatră de hotar în istoria căutării, fiind primul telefon care a lansat Circle to Search intuitiv, bazat pe gesturi, cu Google.

Pentru a oferi utilizatorilor Galaxy un nou instrument incredibil, Galaxy a apelat la liderul mondial al căutării, Google, și a deschis noi forme de descoperire printr-un simplu gest. Cu o apăsare lungă pe butonul de pornire, utilizatorii pot încercui, evidenția, mâzgăli sau pot atinge orice pe ecranul unui telefon din seria Galaxy S24 pentru a vedea rezultate de căutare utile, de înaltă calitate. Vederea unui reper frumos pe fundalul postării unui prieten pe rețeaua socială sau a unui fapt surprinzător distractiv pe YouTube Shorts poate deveni rapid o căutare precisă pentru a afla mai multe, fără a fi nevoie să părăsești acea aplicație. Și, în funcție de locația unui utilizator, pentru anumite căutări, prezentările de ansamblu generative bazate pe inteligență artificială pot oferi informații utile și context reunit de pe web, iar utilizatorii pot pune întrebări mai complexe și mai nuanțate. Este atât de ușor.

ProVisual Engine din seria Galaxy S24 este o suită cuprinzătoare de instrumente bazate pe inteligență artificială, potrivit SamsungNewsroom. Acestea transformă abilitățile de captare a imaginii și maximizează libertatea creativă la fiecare pas. De exemplu, de la configurarea unei fotografii până la partajarea acesteia pe rețelele sociale. Au dispărut imaginile tremurate, pixelate, luate de departe. Sistemul Quad Tele al lui Galaxy S24 Ultra, cu un nou obiectiv cu zoom optic de 5x, funcționează cu senzorul de 50MP pentru a permite performanțe de calitate optică la niveluri de zoom de la 2x, 3x, 5x până la 10x 10 datorită senzorului de pixeli adaptiv. Imaginile arată, de asemenea, rezultate clare ca de cristal la 100x cu zoom digital îmbunătățit.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Cu multe capabilități îmbunătățite de Nightography, fotografiile și videoclipurile realizate cu Galaxy S24 Space Zoom sunt geniale în orice condiții. Captați mai multă lumină în condiții slabe cu dimensiunea mai mare a pixelilor lui Galaxy S24 Ultra. Neclaritatea este redusă pe Galaxy S24 Ultra cu unghiuri mai largi ale stabilizatorului optic de imagine (OIS) și compensare îmbunătățită a tremurării mâinii. La înregistrarea videoclipurilor, atât camerele din față, cât și cele din spate sunt echipate cu Dedicated ISP Block pentru reducerea zgomotului.

După ce sunt capturate fotografii grozave, instrumentele inovatoare de editare Galaxy AI permit editări simple. De exemplu: ștergerea, recompunerea și remasterizarea. Pentru optimizări mai ușoare și mai eficiente, Edit Suggestion folosește Galaxy AI pentru a sugera ajustări perfect potrivite pentru fiecare fotografie. Mai mult, Generative Edit poate completa părți dintr-un fundal de imagine cu IA generativă. Când o imagine este strâmbă, AI va completa chenarele. Atunci când un obiect trebuie să fie ușor mutat pentru a fi în poziția perfectă, AI permite utilizatorilor să ajusteze poziția subiectului și generează un fundal perfect amestecat în locul său original.

Pe măsură ce AI este o parte importantă a vieții, puterea performanței trebuie să exceleze pentru a satisface cerințele. Săriți între cinci aplicații pentru a planifica o călătorie. Indiferent de sarcină, Galaxy S24 oferă o experiență incredibilă datorită îmbunătățirilor aduse chipset-ului său, ecranului și multe altele. Toate modelele Galaxy S24 Ultra sunt echipat cu  platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. În toate cele trei modele Galaxy S24, ratele de reîmprospătare adaptive de 1-120 Hz îmbunătățesc eficiența performanței.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy S24 Ultra are un sistem optim de control termic cu o cameră de vapori de 1,9 ori mai mare față se S23 Ultra. Astfel îmbunătățește temperatura suprafeței dispozitivului, maximizând și puterea de performanță susținută. Ray Tracing permite imagini realiste cu efect de umbră și reflexie superior.

Imaginile sunt mai vibrante și mai captivante. Seria Galaxy S24 atinge luminozitatea maximă de 2.600 niți și oferă o vizibilitate îmbunătățită în exterior cu Vision Booster. Pe ecran, Corning Gorilla Armor de pe Galaxy S24 Ultra este îmbunătățit optic și demonstrează o durabilitate superioară împotriva daunelor cauzate de zgârieturile de zi cu zi. Oferă o reflexie redusă cu până la 75% în orice condiții de iluminare, asigurând o experiență de vizionare incredibilă.

Galaxy S24 are un ecran de 6,2 inch (15,75 cm); Galaxy S24+ are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm), iar Galaxy S24 Ultra unul de 6,8 inch (17,27 cm). Galaxy S24+ acceptă acum același nivel de QHD+ găsit pe Galaxy S24 Ultra.

Toate cele trei model sunt securizate de Samsung Knox, o platforma de securitate cu mai multe straturi de apărare. Viziunea Samsung Knox Matrix vă asigură un viitor sigur. Parolele de acces permit acces comod și securizat la site-urile web și aplicațiile înregistrate ale utilizatorilor pe toate dispozitivele lor de încredere prin acreditările digitale, ajutând la protejarea împotriva atacurilor de tip phishing.

Protecția îmbunătățită a datelor oferă criptare end-to-end atunci când utilizatorii își fac backup, sincronizează sau restaurează datele cu Samsung Cloud, permițând utilizatorilor Galaxy S24 să se conecteze la alte dispozitive rămânând sincronizați și în siguranță. Și dacă se pierde accesul la un dispozitiv de încredere, un cod de recuperare poate ajuta la prevenirea pierderii datelor. Seria Galaxy S24 este, de asemenea, protejată de funcții inovatoare de securitate și confidențialitate. Amintim aici Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, Secure Wi-Fi, Private Share, Maintenance Mode și multe altele.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy S24 are o baterie de 4.000 mAh, Galaxy S24+ una de 4.000 mAh. Samsung Galaxy S24 Ultra are o baterie de 5.000 mAh. Toate cele trei modele sunt certificate IP68 pentru rezistență la praf și apă.

Galaxy S24 Ultra este primul telefon Galaxy care are un cadru de titan. În acest fel sporește durabilitatea și longevitatea dispozitivului. Pe Galaxy S24+ și Galaxy S24, un design simplificat One-mass satisface un standard mai estetic, cu o conexiune perfectă între capacul din spate al dispozitivului și cadrul lateral. Toate cele trei modele vor primi actualizări de Android și de securitate timp de șapte ani. Seria Galaxy S24 a fost lansată cu Android 14 și interfața Samsung One UI 6.1.

Seria Galaxy S24 vine în tonuri de culoare inspirate din mineralele pământului. Pe Galaxy S24 Ultra, culorile includ: Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet și Titanium Yellow. Pe Galaxy S24+ și Galaxy S24, culorile includ: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow. Toate cele trei modele vor veni cu mai multe culori suplimentare disponibile doar online.

Seria Galaxy S24 este disponibilă pentru precomandă începând cu 17 ianuarie de la ora 21:00 pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Vom reveni în zilele următoare cu toate specificațiile, caracteristicile și prețul celor trei telefoane.