Seria Galaxy S24 bate toate recordurile de precomenzi în Coreea

196
Seria Galaxy S24 bate toate recordurile de pre-comenzi in Coreea
Sursa foto: sammyfans.com

Precomenzile din seria Samsung Galaxy S24 au ajuns la 1,21 milioane de unități în Coreea de Sud. Compania a închis fereastra de precomandă pentru consumatorii coreeni, iar telefoanele vor ajunge în posesia celor care le-au comandat pe 31 ianuarie. Numărul de precomenzi pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au atins un nou record pentru seria Galaxy S.

Pentru seria anterioară Galaxy S23 au fost lansate 1,09 milioane de precomenzi în Coreea de Sud. Pentru seria Galaxy S22 au fost făcute 1,01 milioane de precomenzi, iar pentru seria Galaxy S21 800.000 de unități. Datele privind precomenzile pentru cele trei modele Galaxy S24 au fost înregistrate după încheierea perioadei de precomandă, potrivit SammyFans. Un oficial Samsung a declarat că vânzările sale pozitive s-au datorat probabil implementării „Galaxy AI” în serie.

Se pare că Galaxy S24 Ultra a reprezentat 60% din totalul unităților vândute. Acesta a fost urmat (în mod surprinzător) de Galaxy S24+ cu 21% și de modelul de bază S24 cu 19%. Clasarea lui Galaxy S24+ pe locul doi este surprinzătoare, având în vedere că Samsung a declarat anterior că modelul „Plus” al seriei Galaxy S se vinde de obicei mai puțin.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

„Titanium Black” a fost cea mai populară alegere de culori pentru cumpărătorii din Coreea pentru S24 Ultra. Cei care au precomandat un Galaxy S24 sau S24+ s-au orientat spre culorile gri. Cu toate acestea, cei care au comandat culori exclusive de pe Samsung.com au optat cel mai mult pentru pentru albastru titan și albastru safir.

Cel mai mare safir albastru din lume a fost găsit în Sri Lanka și cântărea 42 de kilograme. Compania care deținea safirul l-a tăiat în mai multe bucăți, inclusiv una de 17 kilograme în valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari SUA.

Această creștere impresionantă față de seria Galaxy S23 marchează cea mai bună performanță de precomandă pentru orice smartphone din seria Galaxy S până în prezent. Vânzările de precomandă au fost însoțite de diverse beneficii oferite în magazinele Samsung, magazinele operatorilor mobile și canalele online. În vânzarea live pe Samsung.com desfășurată în prima zi de precomenzi, stocul s-a epuizat în 1 oră și 30 de minute.

Precomenzile pentru seria Galaxy S24 sunt foarte mari și pe alte piețe. În ciuda unei perioade scurte de precomandă în Coreea, în India au fost peste 250.000 de rezervări în trei zile. Această cifră depășește recordul de vânzări de trei săptămâni al seriei Galaxy S23 în India și stabilește și un nou nivel de precomandă pentru Samsung pe această piață importantă.

Chiar dacă precomenzile pentru Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 au fost foarte mari, recordul pentru precomenzi la telefoanele emblematice Samsung este deținut de seria Galaxy Note 10. Cele două modele, Galaxy Note 10 și Note 10+ au atins 1,38 milioane de unități vândute în 11 zile.