Seria Galaxy S24 este disponibilă la vânzare la nivel global

220
Seria Galaxy S24
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea globală a telefoanelor Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Seria Galaxy S24 a primit un număr impresionant de precomenzi datorită capacităților sale Galaxy AI. Noua serie emblematică Samsung a avut o creștere de două cifre a vânzărilor de precomenzi în comparație cu seria Galaxy S23. Peste 65% dintre consumatori optând pentru Galaxy S24 Ultra.

Lansarea seriei Galaxy S24 este pas către o nouă eră a telefoanelor cu inteligență artificială care vor depăși actualele smartphone-uri”. A declarat TM Roh, președinte și șeful Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Galaxy AI va schimba pentru totdeauna modul în care oamenii interacționează cu lumea.”

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy AI oferă funcții AI inovatoare și practice pentru a ajuta la transformarea modului în care comunicăm, creăm și descoperim lumea. De la comunicare fără bariere prin funcții precum Traducere în direct și Asistență prin chat până la un nou standard de căutare oferit de Circle to Search, AI va îmbunătăți aproape fiecare experiență de care se pot bucura utilizatorii Galaxy S24.

Noua funcție ProVisual Engine, o suită de instrumente pentru camere alimentate cu inteligență artificială, maximizează libertatea creativă. Ea face totul, de la captarea imaginii cu noi capacități de zoom până la editare cu ajutorul inteligenței artificiale generative.

În New York City se vorbesc peste 800 de limbi! Orașul are peste 13.000 de taxiuri galbene emblematice, dar majoritatea taxi-urilor din New York erau inițial roșii și verzi, importate din Franța de omul de afaceri Harry Allen în 1907.

Samsung a deschis mai multe spații Galaxy Experience în toată lumea. Între aceste este și Galaxy Experience Space din New York. Acest spațiu, deschis până pe 16 februarie, se găsește pe 50 W 34th Street, New York. Galaxy Experience Space din New York îi invită pe fanii Galaxy să se familiarizeze cu noua serie Galaxy S24 și o gama de funcții de editare AI.

Samsung merge și mai departe, astfel încât mai mulți utilizatori să se poată bucura de aceste experiențe îmbogățite. Mai multe opțiuni de limbă vor fi disponibile pentru funcțiile Galaxy AI, în plus față de cele 13 limbi actuale. Majoritatea experiențelor Galaxy AI vor fi extinse și la modelele anterioare prin actualizări de software. Astfel vor ajunge pe seria Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Fold 5, Flip 5 și seria Galaxy Tab S9. În cele din urmă, seria Galaxy S24 beneficiază de un ciclu de viață mai lung și fiabil. Cele trei telefone vor primi șapte generații de actualizări ale sistemului de operare și șapte ani de actualizări de securitate.

Acum Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt disponibile pe scară largă prin operatori și retaileri și pe Samsung.com. Galaxy S24 Ultra vine în culorile gri titan, negru titan, violet titan și galben titan. Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt disponibile în culorile Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow.

Mai multe opțiuni de culoare exclusive vor fi disponibile pe Samsung.com. Pentru Galaxy S24 Ultra în albastru titan, portocaliu și verde titan, iar pentru Galaxy S24+ și Galaxy S24 culorile albastru safir, portocaliu gresie și verde jad. Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață și operatorii de telefonie mobilă.

Începând de ieri, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt disponibile și în România pe samsung.com/ro și la partenerii Samsung.