Seria Galaxy S24 se vinde foarte bine în SUA, mult peste seria S23

125
Seria Galaxy S24
Sursă foto:91Mobiles

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au un impact deosebit la cumpărători în toate colțurile lumii. Vânzările de smartphone-uri Samsung au scăzut în ultimul timp, permițând Apple să devină cel mai mare producător din lume. În ciuda scăderii interesului consumatorilor față de telefoanele Samsung ieftine, seriile Galaxy S și Galaxy Z se vând foarte bine. De exemplu, seria Galaxy S24 înregistrează o creștere de două cifre a vânzărilor la nivel mondial, modelul Ultra reprezentând majoritatea vânzărilor.

Vânzările de smartphone-uri Samsung au scăzut constant în ultimii ani. În toamna lui 2023 Apple a profitat de acest lucru depășind Samsung pentru prima dată în 13 ani. Pe partea pozitivă, în timp ce telefoanele Samsung mid-range și entry-level au înregistrat o scădere a vânzărilor, seriile emblematice au fost în plină expansiune. Seria Galaxy S24 se vinde excelent peste tot în lume, chiar și pe o piață extrem de pretențioasă cum este SUA.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Potrivit AndroidPolice, care citează ultimele date publicate de Counterpoint Research, vânzările telefoanelor din seria Galaxy S24 au crescut cu 8% în comparație cu Galaxy S23 în primele trei săptămâni de la lansare. În Coreea de Sud – piața de origine a Samsung – saltul a fost și mai mare, cu 22%. În SUA, vânzările de Galaxy S24 au crescut cu 14%. Este aceeași poveste este și în Europa de Vest – Marea Britanie, Germania și Franța, o altă piață deosebit de pretențioasă. În aceste țări Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au înregistrat o creștere de 28% a vânzărilor.

Indicele GFP (GlobalFirepower – Puterea de foc globală) din 2024 plasează Franța pe locul 11 ca putere militară a lumii. SUA, Rusia, China, India și Coreea de Sud sunt în top 5. Franța are pentru 2024 un buget militar de 47,2 miliarde de euro.

Samsung a înregistrat o creștere impresionantă a vânzărilor și pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra în 2023. Un studiu de piață de la sfârșitul lunii februarie 2023, după lansarea Galaxy S23, a susținut că numărul de precomenzi a fost mai mare cu 10% în Taiwan, mai mult decât dublu în India în primele 48 de ore și cu 8% mai mare în Coreea.

În mod impresionant, Galaxy S24 Ultra a reprezentat până acum 52% din vânzările totale ale noii serii emblematice. Galaxy S24 a fost pe locul al doilea cu 27%. Samsung Galaxy S24+ reprezintă restul de 21%. Aceste cifre sunt ușor în scădere față de seria S23, unde modelul Ultra a reprezentat 60% din vânzările la nivel mondial.

Vânzările puternice ale seriei Galaxy S24 ar trebui să contribuie la creșterea marjelor de profit ale Samsung. Compania speră ca vânzările de Galaxy S24, Galaxy S24+ și S24 Ultra să fie suficient de mari pentru ca să-și recâștige primul loc pe piața globală de smartphone-uri.

În ciuda unui schimbări modeste de design față de seria S23, Galaxy S24 Ultra și frații săi mai mici includ schimbări importante la interior (Galaxy AI și un nou procesor), upgrade-uri potrivite pentru a-i face pe consumatori să le dorească. Asta în ciuda faptului că există oferte excelente pe piață, cum ar fi Apple iPhone 15 Pro Max și OnePlus 12.

Samsung a livrat aproximativ 31,11 milioane de telefoane Galaxy S23 până în ianuarie 2024, în creștere față de 24,99 milioane de unități din seria Galaxy S22. După cifrele de vânzări timpurii ale seriei Galaxy S24, cele trei modele ar trebui să depășească cu ușurință această cifră.