Seria Galaxy Tab A9 este acum disponibilă și în România

182
Samsung Galaxy Tab A9 si Galaxy Tab A9+ sunt acum disponibile si in Romania
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Noua serie Galaxy Tab A9 – Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ – este acum disponibilă și în România. Noile tablete din seria Galaxy Tab A9 oferă toate beneficiile extraordinare de utilizare a unei tablete Samsung Galaxy la un preț mai accesibil. Veți descoperi o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ul simplu și conectivitatea fără întreruperi în ecosistemul Galaxy.

Disponibilă în două dimensiuni, seria combină performanțele video și audio imersive cu o conectivitate ultra-rapidă. În acest fel aveți permanent la dispoziție divertismentul și productivitatea într-un pachet portabil. Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ exemplifică ecosistemul conectat Galaxy, oferind o experiență continuă pe mai multe dispozitive, precum și modalități inovatoare pentru utilizatori să navigheze în siguranță în lumea digitală.

„Considerăm că fiecare consumator merită șansa de a experimenta cele mai recente inovații în tehnologia tabletelor,” a declarat TM Roh, Președintele și Șeful Diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Cu lansarea celei mai recente serii Galaxy Tab A, este mai ușor ca oricând pentru toți utilizatorii să se bucure de un divertisment excelent și de multitasking productiv în întregul ecosistem Galaxy.”

Galaxy Tab A9 și A9+ oferă cele mai mari ecrane dintre toate tabletele din seria Galaxy A de până acum. Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ are ecrane de 8,7 inch (22,10 cm) și respectiv 11 inch (27,94 centimetri). Aceste ecrane îi îmbie efectiv pe utilizatori în filmele, serialele sau jocurile lor preferate. Utilizatorii Galaxy Tab A9+ se pot pierde în experiențe cinematografice, datorită frecvenței de reîmprospătare de 90Hz. Astfel au parte de jocuri fără întârzieri sau derulări fluide și se pot bucura de sunet imersiv cu patru difuzoare Dolby Atmos.

Cu o conectivitatea ultra-rapidă 5G nu trebuie să vă faceți griji pentru streaming-ul întrerupt atunci când sunteți în mișcare. Galaxy Tab A9 are două difuzoare și conectivitate LTE. Ambele tablete au design elegant, cu carcase unibody și spate texturat moale, ceea ce le face ușor de manevrat.

Noile tablete oferă o performanță excepțională și viteză care îi ajută pe utilizatori să realizeze mult mai multe lucruri. Cu cea mai mare memorie și stocare disponibilă pe o tabletă din seria Galaxy Tab A, există acum suficient spațiu pentru a stoca și salva documente, surse de inspirație și multe altele.

Conceput pentru a îmbunătăți productivitatea și capacitatea de învățare, Galaxy Tab A9+ aduce multitasking la nivel de PC pe tabletă. Aveți Samsung DeX și fereastra multi-activă pentru a maximiza capacitatea de a face mai multe lucruri simultan. Utilizatorii seriei Galaxy Tab A9 pot înregistra acum ecranul cu Screen Recorder și să se întoarcă ulterior la informații sau surse de inspirație.

Seria Galaxy Tab A9 permite o conectivitate fără cusur între dispozitivele Samsung Galaxy. În acest fel utilizatorii își pot muta conținutul cu ușurință între telefonul mobil, tableta și monitoarele TV. Quick Share simplifică partajarea fișierelor fără a necesita asocierea dispozitivelor. Astfel utilizatorii pot trimite conținutul lor preferat ușor și rapid între dispozitive. Vedeți pe I❤️Samsung toate specificațiile și caracteristicile seria Galaxy Tab A9, inclusiv un tabel comparativ cu cele două tablete!

Noua serie Galaxy Tab A se asigură că datele sunt în siguranță și protejate prin Samsung Knox, platforma de securitate Samsung. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate îi ajută pe utilizatori să vadă și să controleze mai ușor ce se întâmplă cu datele lor. Cu Private Share, conținutul este criptat înainte de a fi partajat. Expeditorul poate seta permisiuni de acces, termene de expirare și altele pentru a avea liniște suplimentară atunci când trimite informații sensibile. Și cu Secure Wi-Fi, utilizatorii pot lua Galaxy Tab A9 sau Galaxy Tab A9+ în mișcare fără să-și facă griji în legătură cu rețelele de internet partajate riscante. Traficul de internet este criptat, iar aplicațiile de urmărire sunt blocate astfel încât navigarea să fie privată și securizată.

Tabletele au devenit o sursă esențială de divertisment și învățare pentru copii. Pentru acest lucru Samsung Kids îi ajută pe aceștia să navigheze în siguranță în lumea digitală. Printr-un proces simplu de configurare, părinții și cei care au grijă de copii pot monitoriza și controla activitățile digitale ale acestora, pot accesa setările, pot crea profile pentru copii, pot seta timpul de joacă și pot monitoriza conținutul pe care îl consumă copiii. În plus, „Edutainment-ul” de la Samsung Galaxy oferă conținut distractiv și captivant direct pe dispozitiv. Seria Galaxy Tab A9 este disponibilă în România în trei culori: Graphite, Silver și Navy.