Seria Galaxy Tab S8 actualizată la Android 14 și One UI 6.0

230
Seria Galaxy Tab S8 Android 14 One UI 6
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a lansat actualizarea Android 14 și One UI 6 pentru tabletele din seria Galaxy Tab S9. Au fost primele tablete Samsung care au primit această actualizare. Acest lucru a atras atenția utilizatorilor care folosesc și alte tablete Samsung eligibile pentru noua actualizare. Aceștia nu au trebuit să aștepte prea mult, acum compania a început să lanseze actualizarea One UI 6 pentru dispozitivele din seria Galaxy Tab S8.

Interfața Samsung One UI 6.0 bazată pe Android 14 vine cu o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri care vor ajuta utilizatorii să facă mai multe. De exemplu, Android 14 și One UI 6.0 aduce modificări în multitasking, cum ar fi atunci când accesați un ecran recent fără a minimiza fereastra pop-up, le va menține deschise, astfel încât să puteți reveni cu ușurință la ferestrele în care lucrați, potrivit SamLover.

Posesorii unei tablete Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra pot folosi acum câteva funcții noi sub opțiunea de selectare inteligentă, cum ar fi redimensionarea și extragerea textului din conținutul fixat și, pentru a face selecția mai precisă pot folosi o vizualizare mărită. Similar acestor caracteristici, există multe alte modificări făcute pentru îmbunătățirea dispozitivelor.

Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ primesc actualizarea cu versiunea de firmware X706BXXUSCWK7 și X806BXXUSCWK7. În același timp, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra primește versiunea de firmware X906BXXUSCWK7. Pentru toate cele trei tablete din seria Galaxy Tab S8 este disponibilă și actualizarea de securitate din noiembrie 2023.

Actualizarea Android 14 și One UI 6.0 este disponibilă momentan în Europa, inclusiv în România pentru variantele 5G. Din moment în moment actualizarea va fi lansată și pentru modelele Wi-Fi. În zilele următoare actualizarea va fi lansată de Samsung la nivel global. Este posibil ca actualizarea să nu ajungă imediat la toți utilizatorii acestor tablete, dar important este că a fost lansată.

Sistemul de operare Android are o cotă globală de piață de 69,64% în octombrie 2023. A fost urmat de iOS cu o cotă de piață 2,67%. În România, tot în octombrie 2023, Android OS avea o cotă de piață de 74,37%, iar iOS 25,27%.

Dacă utilizați o tabletă din seria Galaxy Tab S8 5G veși primi o notificare când actualizarea este disponibilă. Dacă din diferite motive actualizarea nu a sosit încă puteți verifica și manual, accesând Setări –> Actualizare software. Dacă este acolo actualizarea apăsați Descărcați și instalați.

Fiind o actualizare majoră vă recomandăm să aveți baterie încărcată peste 50%. De asemenea, vă recomandăm folosiți o conexiune Wi-Fi stabilă pentru a descărca această actualizare pentru a nu genera erori.