Seria Galaxy Tab S8 primește actualizarea One UI 5.1.1

187
Seria Galaxy Tab S8 primeste actualizarea One UI
Sursa foto: sammyfans.com

Recent am scris că Samsung a anunțat că interfața One UI 5.1.1 lansată cu seria Galaxy Tab S9, Fold 5 și Flip 5 va trece și la alte dispozitive cu ecran mare, telefoane și tablete. Acest lucru a devenit realitate mult mai repede decât ne-am așteptat. Acum, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra primesc actualizarea stabilă One UI 5.1.1, Noua actualizare vien cu pachet de noi funcții și îmbunătățiri pentru a oferi următorul nivel de inovație și productivitate.

Noua interfață Samsung One UI 5.1.1 este creată în principal pentru dispozitive cu ecran mare. Actualizarea aduce o mulțime de îmbunătățiri noi aplicațiilor la nivel de sistem și altor aplicații, potrivit Sammyfans. Amintim, printre altele, Multitasking, Taskbar, Flex Mode, Quick Share, Samsung Health, Cameră foto și Galerie.

One UI 5.1.1 vine cu o experiență personalizată Flex Mode Panel, Multi Window îmbunătățită, funcție de glisare și plasare cu două mâini, bară de activități îmbunătățită și multe altele. Merită remarcat faptul că noua actualizare pentru Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra include patch-ul de securitate din iulie 2023.

Interfața One UI 5.1.1 lansată pentru seria Galaxy Tab S8

Pentru a instala cea mai recentă actualizare, trebuie să deschideți Setări. Apoi apăsați pe opțiunea Actualizare software și faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cea mai recentă actualizare. Dacă nu a sosit nu vă faceți probleme, trebuie să sosească în orice moment.

Europa acoperă ~10,18 milioane km², sau 2% din suprafața Pământului (6,8% din suprafața terestră). Este al doilea cel mai mic continent de pe Pământ. În august 2023 Europa avea ~742.187.580 locuitori, conform estimărilor ONU.

Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa, inclusiv în România și se va extinde în curând la nivel global. One UI 5.1.1 ajunge pe seria Galaxy Tab S8 cu versiunile de firmware de mai jos:

  • Galaxy Tab S8 – X706BXXU5BWH6
  • Galaxy Tab S8+ – X806BXXU5BWH6
  • Galaxy Tab S8 Ultra – X906BXXU5BWH6

Unele dintre caracteristicile One UI 5.1.1 care ajung pe Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra includ drag-and-drop cu două mâini pentru fișiere, capacitatea de a ascunde ferestre pop-up pe una dintre laturi și comutarea rapidă între vizualizarea pop-up și modul cu mai multe ferestre pentru aplicații acceptate. De asemenea, îmbunătățește bara de activități, care poate afișa acum până la patru aplicații utilizate recent în partea dreaptă.

Alte îmbunătățiri pentru seria Galaxy Tab S8 includ partajarea fișierelor prin Quick Share cu cei care nu se află în aceeași rețea Wi-Fi. Private Share acum vă permite să setați un timp de expirare pentru fiecare fișier. În Editorul de fotografii încorporat, Samsung a înlocuit glisoarele de ajustare cu cadrane care sunt mai ușor de utilizat. Samsung a adăugat și posibilitatea de a schimba modurile din ecranul de blocare și a adăugat mai multe fonturi pentru widgetul ceas pe ecranul de blocare.