Seria Galaxy Tab S8 cu procesor Snapdragon 898 în loc de Exynos 2200

395
Seria Samsung Galaxy Tab S8 ar putea ajunge la inceputul anului viitor
Sursa Foto: SamMobile.com

Seria Galaxy Tab S7 a fost lansată anul trecut în august, iar acum auzim mai multe informații despre seria Galaxy Tab S8. Se așteaptă ca noua serie să aibă trei dispozitive, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Tab S8 Ultra. În același timp unele modele vor avea specificații doar la nivelul seriei Galaxy Tab S7 dar și noi caracteristici.

Conform unei informații provenite de la @UniverseIce (Pocketnow), seria Galaxy Tab S8 va suporta încărcare rapidă cu fir de 45W. Se așteaptă ca dispozitivele să poată gestiona 10V la 4.5A, ceea ce ar corespunde modelelor Galaxy Tab S7. Galaxy Tab S8 va avea o baterie de 10.090mAh, în timp ce Tab S8 Ultra va avea o baterie de 11.500mAh. Samsung Galaxy Tab S8 standard va avea o capacitate a bateriei de 8.000mAh.

Doar procesor Snapdragon 989 pe seria Galaxy Tab S8

Noul trio de dispozitive Galaxy Tab S8 va fi, de asemenea, alimentat de chipset-urile Qualcomm Snapdragon 898. Se așteaptă ca toate dispozitivele să aibă 8GB de memorie și cel puțin 128GB de stocare la bord. De asemenea, afișajul va avea rata de actualizare de 120Hz pe toate cele trei dispozitive.

Potrivit unor speculații, principalul motiv pentru care seria Tab S8 este întârziată se datorează chipset-ului Snapdragon 898. Seria Samsung Galaxy Tab S7 a fost anunțată acum un an pe 21 august. Seria Galaxy Tab S8 posibil să fie lansată doar în decembrie anul acesta sau ianuarie anul viitor.

AMD RDNA (Radeon DNA). Arhitectura RDNA este hipereficientă, cu o latență mai mică, putere și lățime de bandă pentru a permite experiențe de joc de calitate. Eficient energetic, AMD RDNA funcționează mai repede cu un consum de energie mai mic.

Ice Universe afirmă că noul trio va fi alimentat de cip-setul Qualcomm și nu de noul procesor Samsung Exynos 2200. Exynos 2200 ar trebui să fie mai puternic cu un procesor grafic AMD RDNA, care ar fi în cele din urmă mai benefic pe o tabletă cu un ecran mult mai mare.

Seria Galaxy Tab S8 se așteaptă să fie lansată alături de seria Galaxy S22, cândva la începutul anului viitor. Se așteaptă ca toate dispozitivele să ruleze One UI 4.0 din cutie.