Seria Galaxy Tab S9 FE primește interfața One UI 6.1

97
Seria Galaxy Tab S9 FE
Sursa foto: via samlover.com

După lansarea actualizării la interfața Samsung One UI 6.1 pentru tabletele emblematice, inclusiv seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Tab S8, tabletele ediție pentru fani au început să primească și ele noua actualizare. Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ încep să primească actualizarea UI 6.1. Actualizarea pentru seria Galaxy Tab S9 FE este live în Europa.

Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ au început să primească actualizarea în Europa și Coreea, potrivit SamLover. Mai precis, în Coreea de Sud, actualizarea este disponibilă pentru varianta Wi-Fi, care vine cu numerele de versiune de firmware X510XXU3BXE1 și, respectiv, X610XXU3BXE1. Între timp, în Europa, varianta 5G a acestor dispozitive primește o nouă actualizare cu numărul de versiune de firmware X*16BXXU3BXDG, respectiv. Pentru varianta Wi-Fi, actualizarea vine cu numărul de versiune de firmware X*10XXU3BXE1.

Așa cum ne aștptam actualizarea One UI 6.1 pentru dispozitivele Galaxy Tab S9 FE nu aduce nicio caracteristică Galaxy AI. Dar chiar și așa, actualizarea oferă câteva modificări semnificative pentru cele două tablete. Odată cu cea mai recentă actualizare, există câteva funcții noi. De exemplu, copierea și inserarea de la o imagine la alta, decuparea mai precisă a imaginii și funcții multiple de personalizare legate de ecranul de blocare, alarmă, calendar și multe altele.

Calendarul sumerian antic, ~2.100 î.Hr., care a împărțit un an în 12 luni de 29 sau 30 de zile este considerat cel mai vechi din lume. Lunile sumeriene nu au avut un nume uniform pe tot teritoriul Sumerului din cauza diversității religioase.

Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ sunt certificate IP68. Inclusiv S Pen-ul celor două tablete este certificat IP68. Cu un rating IP68, tabletele sunt rezistente la apă dulce până la o adâncime maximă de 1,5 metri timp de până la 30 de minute și sunt protejate de praf. Seria Galaxy Tab S9 FE va primi patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Dacă doriți să profitați de noile funcții, atunci vă puteți actualiza acum dispozitivul din seria Galaxy Tab S9 FE la cea mai recentă versiune. Trebuie urmați câțiva pași simpli: accesați setările sistemului, apoi apăsați pe meniul de actualizare software. Dacă actualizarea este disponibilă, atingeți butonul de descărcare. Este nevoie de ceva timp pentru a ajunge la fiecare tabletă, așa că trebuie să aveți puțină răbdare.