Acasă Stiri Seria S9 de la Samsung va include Galaxy S9 și Galaxy S9+

Seria S9 de la Samsung va include Galaxy S9 și Galaxy S9+

După lansarea plină de succes a duo-ului Galaxy S8 și S8+ în aprilie, iar recent a lui Samsung Galaxy Note 8, o nouă stea se pregătește pentru apariție. Compania Samsung a început dezvoltarea firmware-ului pentru Galaxy S9, iar numerele de versiuni confirmă că vor exista două modele, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ să fie lansate simultan la începutul lui 2018.

Inițial informațiile speculative erau despre o variantă de firmware pentru Samsung Galaxy S9, acum se pare că după toate informațiile avem și o a doua variantă a modelului care urmează să fie lansat anul viitor de Samsung. Altfel spus, Samsung ne va oferi atât Galaxy S9, cât și Samsung Galaxy S9+ în anul 2018.

Nici nu știm dacă este o mare surpriză sau nu. Samsung a lansat telefoanele sale high-end din seria S în ultimul timp tot în duet.

Potrivit unei informații de ultimă oră, Samsung dezvoltă două versiuni noi de firmware, G960FXXU0AQI5 și G965FXXU0AQI5, care sunt asociate cu Galaxy S9 și respectiv Galaxy S9+. Numerele de model pentru cele două receptoare viitoare sunt SM-G960 pentru Samsung Galaxy S9 și SM-G965 (Galaxy S9+).

Nu este surprinzător, având în vedere faptul că Galaxy S8 și Galaxy S8+ au avut numerele de model SM-G950 și respectiv SM-G955.

Firmware, programe speciale, soft-uri care fac hardware-ul (partea fizică a unui telefon) să funcționeze. Fără firmware, majoritatea telefoanelor și dispozitivelor electronice care le folosim zilnic nu ar putea funcționa. Firmware-ul este de obicei stocat pe tipuri speciale de memorie nonvolatilă de către de către producătorul dispozitivului.

S-ar putea să avem surpriza ca Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ să-și facă apariția ceva mai devreme în 2018 decât predecesoarele Galaxy S8 și Galaxy S8+ în anul 2017. Asta pentru că lucrul la dezvoltarea firmware-ului pentru cele două modelele din 2018 a început cu două saptămâni mai devreme decât anul trecut când Samsung a început dezvoltarea firmware-ului pentru telefoanele S8 lansate în 2017.

De obicei, Samsung prezintă noile sale modele la un eveniment, special dedicat lor, cu o zi înainte ca MWC să își deschidă porțile la Barcelona.

Anul acesta Samsung a prezentat Galaxy S8 și S8+ la un eveniment special dedicat lor în New York City pe data de 29 martie. Este posibil ca Samsung să procedeze la fel și în cazul celor două viitoare staruri, Galaxy S9 și Galaxy S9+ pentru anul viitor.

Anul viitor, MWC Mobile World Congress Barcelona, va avea perioada de desfășurare între 26 Februarie – 1 Martie 2018.

Deci, notați data de 25 februarie de pe acum în calendar!

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...