Samsung SERIF TV – unul dintre lucrurile preferate a lui Oprah Winfrey

1347

Samsung Electronics, lider în divertismentul la domiciliu de peste 10 de ani, a anunțat ca Samsung SERIF TV a fost selectat de către Oprah Winfrey și editorii O, The Oprah Magazine, ca fiind unul dintre lucrurile preferate Oprah Winfrey pentru sezonul sărbătorilor de iarnă 2016.

O colaborare între Samsung și designerii parizieni Ronan Bouroullec și Erwan Bouroullec, din punct de vedere estetic, Samsung SERIF TV, împinge limitele mai departe în ceea ce se așteaptă de la un televizor.

samsung-serif-tv

Oprah a recunoscut SERIF TV în acest an pentru designul său unic, care se îmbină armonios în orice casă, fie pe partea de sus a unei servant, sau prin intermediul picioarelor atașabile, transformă televizorul într-o piesă de mobilier.

Cu rezoluție 4K UHD, Samsung SERIF TV oferă cea mai bună calitate a imaginii disponibile într-un TV cu diagonala de 40 inch (aprox.100cm). În plus, SERIF TV dispune de o interfața exclusivă tip cortină, care acoperă conținutul de pe ecran pentru a da o impresie abstractă a ceea ce se întâmplă în fundal, fără a opri televizorul în sine.

Chiar și atunci când modul cortină este activ, privitorii pot accesa în continuare servicii, cum ar fi un ceas, difuzoare Bluetooth, aplicații și galerii foto.

Samsung a încheiat un parteneriat cu frații Bouroullec care reinventează cum arată un televizor”, a spus Dave Das, Senior Vice President, Samsung Electronics America. „Suntem atât de onorați că acest produs a fost recunoscut de Oprah și echipa ei în acest sezon.”

În fiecare sezon de cumpărături de vacanță, Oprah și editorii O, The Oprah Magazine compun o listă de produse remarcabile lansate pe tot parcursul anului. Una dintre cele mai respectate ghidurile anuale de cadouri din lume.

„Orice ai chef să privești arată mai bine pe acest televizor inteligent, cu adevărat elegant, televizor care invitații tăi l-ar putea confunda cu arta modernă”, a spus Winfrey. „Acest televizor nu este doar o prezență drăguță, dar, are și aplicații, un browser complet de web, Wi-Fi, Bluetooth, și multe altele.”

SURSĂSamsung News