Samsung s-a confruntat cu 26 de sesizări false despre Galaxy Note 7

1283

Compania Samsung Electronics a anunțat că a primit până acum un număr de 26 de sesizări false de la posesorii de Galaxy Note 7. Aceștia se plâng de probleme inexistente de fapt, în scopul de a primi un telefon nou, alții au trimis imagini ale telefonului ars găsite on-line, scopul fiind schimbarea terminalului.

Numai în Statele Unite, unde Samsung Electronics a retras aproximativ 1.000.000 de smartphonuri, au fost semnalate 9 cazuri de rapoarte false. În Corea de Sud 3 cazuri, în Franța două cazuri, și câte un caz în Marea Britanie, Canada, Singapore, Filipine, Turcia, Vietnam, Croația, România, Irak, Liban, Emiratele Arabe Unite, și Republica Cehă.

Se pare că au mai fost astfel de cazuri și în alte țări dar, respectivele persoane care au făcut reclamațiile le-au retras ulterior.

Samsung a constatat că în 12 cazuri terminalele nu au avut nici o problemă, în alte șapte cazuri clienții care au raportat probleme nu au putut fi contactați, iar în alte șapte incidente anunțate clienții au anulat cererea de înlocuire a terminalului.

Companiile maritime transportă în condiții de siguranță noul Galaxy Note 7 spre toate piețele de pe mapamond. Ele sunt prevăzute cu marcaje pe cutie – pătrat negru – și autocolante cu litera S.

Vânzările la Samsung Galaxy Note7 se vor relua după 28 septembrie.

SURSĂPhoneArena