La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

754

Sfântul Nicolae este se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca zi care anunță sosirea Crăciunului.

Să fim mai buni și mai înțelepți și să facem gesturi minunate față de copii și toți cei dragi. Aduceți prin aceste daruri bucurie, fericire și zâmbete pe fața tuturor. Înnobilați-vă sufletul și aduceți o rază de lumină pe chipul tuturor celor dragi.

Aproximativ 800.000 de români, dintre care peste 510.000 bărbaţi şi peste 280.000 femei, poartă numele Nicolae sau derivate din acest nume. Din totalul româncelor care îşi sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Nicolae majoritatea se numesc Nicoleta. Există și românce cu numele: Niculina, Nicolina, Niculiţa, Nicole sau Nikole. Mai puține femei se numesc Nichi, Nikko, Nikka, Nikky sau Niculăiţa.

Majoritatea bărbaţilor care îşi sărbătoresc onomastica se numesc Nicolae. Alţii poartă numele Niculai, Neculai, Nicușor sau Niculae. Mai puțini se numesc Nic, Nik, Lae, Laie sau Niklas. Printre sărbătoriţi se numără şi cei care poartă numele Nicolăiţă, Niculăiţă, Culae sau Nicholaus.

Fie ca tuturor Moș Nicolae să vă umple ghetuțele cu daruri, cu dulciuri și tot ce vă doriți.

Cu ocazia Sfântului Nicolae vă dorim să aveți parte de un Moș Nicolae generos, de multe cadouri și momente pline de bucurii alături cei dragi!

Tuturor celor care își serbează onomastica de Sf. Nicolae le dorim La Mulți Ani!

Echipa iLoveSamsung