Sfaturi și trucuri video la Galaxy S10+ pentru a deveni un vlogger

1252

Trăim într-o epocă de comunicare vizuală spectaculoasă prin conținut video. Într-o mare varietate de platforme, din ce în ce mai mulți vloggeri își împărtășesc pasiunile, hobby-urile, gândurile și sentimentele cu publicul din întreaga lume. În timp ce unii pot folosi echipamente profesionale, un număr din ce în ce mai mare devin vloggeri doar cu telefoanele lor inteligente cum ar fi Galaxy S10+ și multe idei inedite.

Deci, dacă este prima voastră incursiune în vlogging, prin Samsung Newsroom vă dăm câteva sfaturi pentru a începe acest lucru cu Samsung Galaxy S10+. Nu credem că un smartphone ca Galaxy S10+ mai are nevoie de recomandări. Recent DxOMark a ales camerele aflate pe S10+ ca fiind cele mai bune din lume aflate pe un telefon mobil. De asemenea, Galaxy S10+ a fost ales cel mai bun smartphone din America Latină.

Pentru rezultate foarte bune filmați în lumină naturală

Atunci când începeți ceva nou, vă recomandăm să minimalizați costul echipamentului și cheltuielile înainte de a vă angaja pe deplin într-un astfel de hobby. Vloggerii, deseori, descoperă că o piesă de echipament este crucială pentru a crea videoclipuri foarte bune și stabile, de exemplu un stabilizator. Când țineți o cameră în mâini, cea mai mică mișcare poate fi reflectată în materialul video. Tremurul mâinilor duce la o mulțime de retușări și editări care necesită mult timp, înainte ca videoclipul să fie publicat.

Modul Super Steady de pe Galaxy S10+ este capabil să elimine efectul tremurului mâinilor calibrând videoclipul. Pentru a activa funcția Super Steady atunci când înregistrați un videoclip, atingeți pictograma din centru, în partea de sus a ecranului.

  • Sfatul unui Vlogger: Pentru rezultate optime în modul Super Steady, filmați videoclipuri atunci când sunteți în mișcare în lumină naturală.

Un Videoblog sau Vlog este o formă de blog în care mediul multimedia este constituit de prezentări video. Termenul „Vlog” este un cuvânt artificial creat din „video” și „blog”. Primul videoblog a apărut în America, în anul 2000, şi a fost o alternativă a blogului, adică textul a fost înlocuit cu imagini. În 5 ani s-a transformat într-o industrie.

Creați momente asemănătoare filmului cu Galaxy S10+ și Super Slow-mo

Vloggerii își amestecă constant conținutul și formatul pentru a atrage noi audiențe și pentru a încânta fanii existenți. Adesea, diferența este în detalii, transformând vlogul de la un conținutul digital într-o formă apropiată de artă. Pentru a vă asigura că nu pierdeți nici o acțiune, înregistrați momentele pe Galaxy S10+ în Super Slow-mo. Cu o viteză de 960 de cadre pe secundă, Super Slow-mo redă o înregistrare normală de 0,4 secunde în peste 14 secunde de video lent. Puteți crea astfel videoclipuri uluitoare unde vedeți fiecare detaliu. O picătură de apă care alunecă de pe o petală sau o fază critică dintr-un joc sportiv.

  • Sfatul unui Vlogger: Folosiți instrumentele de editare ale lui Galaxy S10+ prin adăugarea muzicii de fundal sau prin introducerea unor secțiuni ale videoclipului pentru a crea un fișier GIF.
Folosiți Hiperlapse pentru a condensa scenele

Indiferent dacă încetinește sau accelerează, o schimbare a ritmului clipului video poate adăuga o nouă perspectivă unei scene de zi cu zi. Hyperlapse oferă secvențe perfecte pentru trecere de la anumite momente de acțiune la altele. Vă permite să condensați sau să accelerați rapid anumite secvențe între scene fără o tăiere dramatică. Mai mult, deoarece efectul poate fi adăugat și după înregistrarea imaginilor video originale, creatorii nu trebuie să fie atenți la cameră sau să își modifice setările în timp ce filmează.

  • Sfatul unui vlogger: Hyperlapse poate fi folosit pentru a condensa fluxul de timp într-o locație fixă. După ce deschideți aplicația pentru cameră pe Galaxy S10+, dați clic pe pictograma „Setări” din partea stângă sus a ecranului. Apoi activați liniile de rețea pentru a vă ajuta să găsiți centrul scenei și fixați camera la un trepied.
Personalizați-vă cu camera frontală de pe Galaxy S10+ cu UHD

Există multe stiluri diferite de vlog care acoperă nenumărate subiecte diferite, toate oferă un punct de vedere personal. Atunci când un vlogger vorbește direct cu aparatul foto, vrea să se asigure că are cea mai bună calitate a imaginii pentru a-și înregistra starea de spirit și reacțiile. Modelul Samsung Galaxy S10+ este optimizat pentru așa ceva. Este echipat cu două camere frontale, inclusiv o cameră de 10 MP pentru selfie. Această cameră puternică poate realiza rezoluția UHD, scoțând în evidență contururile și detaliile fine ale feței pentru a exprima orice nuanță de emoție. Când vreți să editați filmul, diferențele dintre imagini înregistrate prin camerele din față și cele din spate apar fluide, neîntrerupte de diferențele de calitate.

  • Sfatul unui vlogger: Aveți mâinile libere cu un control vocal. Pur și simplu deschideți camera frontală, spuneți „Înregistrare video” și puteți începe să fotografiați imediat.
Folosiți AR Emoji la realizarea videoclipurilor

Crearea de videoclipuri animate nu necesită cunoștințe de specialitate și foarte mult timp, astfel de conținut este ușor de realizat. Acum, cu AR Emoji pe Galaxy S10+, poți să-ți creezi propriul avatar. Poți să-i surprinzi mișcările pe aparatul foto, realizând un mini-eu digital instant pentru ecran. Actualizat pentru seria Galaxy S10, noul AR Emoji urmărește cu exactitate mișcările ochilor și corpului tău când filmezi. Dacă preferați să rămâneți anonim, puteți, de asemenea, să vă înlocuiți capul și fața propriului AR Emoji, selectând funcția „Mască„.

  • Sfatul unui vlogger: Folosiți funcția „Mini mișcare” -“Mini motion” pentru a plasa AR Emoji oriunde pe ecran. Folosiți funcția „Basic” pentru AR Emoji pentru a vă înregistra fiecare mișcare în formă de desene animate.