SM-G885 certificat de Bluetooth SIG sub numele de Galaxy A Star

1106

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

În ultimele săptămâni, un dispozitiv Galaxy cu numărul de model SM-G885 a apărut în mediul online. Inițial s-a crezut că acesta este un viitor dispozitiv din clasa premium cu caracteristicile lui Samsung Galaxy S9+ și un design oarecum asemănător iPhone-ului. Zvonurile s-au dovedit a fi greșite, listarea la comisia chineză de certificare TENNA a lămurit cumva lucrurile, acesta fiind un dispozitiv Samsung mid-range.

Specificațiile indică o modernizare a lui Samsung Galaxy A8+ (2018) și din ultimele informații se pare că smartphone-ul va fi lansat ca Galaxy A8 Star dar, mai intră în discuție și denumirea de Samsung Galaxy A Star. Potrivit TENNA, smartphone-ul va primi componentele utilizate în dispozitivele segmentului mijlociu a lui Samsung. Din specificațiile ce le cunoaște până acum acesta pare a fi un A8+ revizuit și, prin urmare, linia Galaxy A va fi în curând completată de un alt dispozitiv.

Samsung Galaxy A8+ a fost lansat destul de recent, în decembrie 2017. Dispune de o cameră foto duală în față de 16MP + 16 MP, o singură cameră spate de 16MP cu un obiectiv cu diafragmă f / 1,7. Galaxy A8+ are Infinity Display Super AMOLED de 6 inch, cu o rezoluție de 2220 x 1080p. Smartphone-ul este la bord cu Exynos 7885 cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 64 GB.

SM-G885 a trecut certificarea Bluetooth SIG sub numele de Galaxy A Star. În afară de faptul că dispozitivul va veni cu Bluetooth v5.0, nimic altceva nu este dezvăluit despre dispozitiv din lista de certificare de la Bluetooth SIG. De la început, toate zvonurile despre acest dispozitiv au indicat că modelul este orientat spre piața chineză. Cu toate astea, în buletinul de certificare apar și versiunile internaționale și chineze ale modelului SM-G885, făcând aluzie și la o disponibilitate în afara Chinei.

China, oficial Republica Populară Chineză. Este cea mai populată țară din lume, cu o populație de aproximativ 1.404.000.000 de locuitori. Cu o suprafață totală de aproximativ 9.600.000 de kilometri pătrați este a treia cea mai mare țară ca suprafață din lume. Cuvântul „China” este atestat prima dată în jurnalul din 1516 al exploratorului portughez Duarte Barbosa.

 Din informațiile vehiculate până în prezent, știm că viitorul dispozitiv mid-range va avea un afișaj FHD+ Infinity Display de 6,3 inch și setare cu două camere pe panoul din spate cu o de rezoluție 16 MP + 24 MP. Va avea o baterie respectabilă de 3.700 mAh, procesorul Samsung Exynos 7885 sau Snapdragon 660, 4 sau 6 GB de memorie RAM și probabil va fi lansat cu Android 8.0 Oreo. Deoarece dispozitivul a trecut deja de etapa de certificare, lansarea oficială ar trebui să nu fie departe.

SURSĂSamMobile