Samsung Gear S3 Frontier actualizat cu o nouă caracteristică

4439

Surprizele în viață sunt de multe ori foarte aproape de noi, și apar prin natura lor atunci când nu ne așteptăm.

Același lucru poate fi spus și pentru actualizări, cea care vine la Samsung Gear S3 Frontier ne aduce un element misterios la experiența Smartwatch.

Noua actualizare a lui Gear S3 Frontier este pentru versiuni începând cu numărul de model SM-R765, ceea ce înseamnă că trebuie să fie pentru versiunea Gear S3 Frontier LTE (versiunea non-LTE are numărul de model SM-R760).

Noua actualizare aduce îmbunătățiri de performanță, precum și o actualizare a politicii de securitate, dar elementul misterios „Jansky ușor de purtat” rămâne necunoscut.

Acest lucru sună cel puțin ca și cum ar putea fi un alt watchface (față de ceas), dar timpul ne va arăta adevărata sa caracteristică.

Long-Term Evolution (LTE) este un standard pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date, bazate pe GSM / EDGE și tehnologiile UMTS / HSPA. LTE este de obicei comercializat ca 4G LTE, dar acesta nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G. Numai telefoanele multi-band sunt capabile de a utiliza LTE. 

În afară de aceste detalii, nu stim mai nimic despre această actualizare a lui Gear S3 Frontier LTE.

Acesta este prima actualizare majoră de mai bine de trei luni, atunci când Samsung a actualizat modelele non LTE-europeane și modele non-LTE din SUA.

Atunci actualizările au fost făcute pentru a îmbunătăți performanța GPS și setările ceasului care arată ora pe mapamond.

Samsung gear S3 este pe piață în două modele Samsung Gear S3 Frontier și Samsung Gear S3 Classic.

Samsung Gear S3 Frontier are un ecran Super Amoled de 1,3 inch (32,9mm), un procesor Dual-Core de 1 GHz și o greutate de 63 grame.

Are o baterie de 380 mAh cu o durată de utilizare de 3-4 zile.

O grămadă de caracteristici și senzori care fac din acest ceas un adevărat știe tot. Amintim aici altimetru, barometru, alarmă, World Clock, S Health, vremea, player de muzică, S Voice, setări, memento-uri etc.

NFC (Near-field communication) este un serviciu pentru plăți electronice foarte popular pentru utilizatorii ceasului, ei pot plăti cumpărăturile cu ceasul!

Elegant cu multe fețe schimbabile, un ceas solid pentru cutezători și sportivi, cu performanțe extraordinare.

Când vom ști mai multe detalii despre această actualizare vom reveni cu mai multe amănunte.

Deocamdată, însă, vă punem în temă cu această actualizare pentru Samsung Gear S3 Frontier LTE.

VIASamMobile