Smart Bulb de la Samsung se apropie de lansare primind aprobare în SUA

1685
Samsung Smart Bulb - ILoveSamsung

Poate că Philips este temerar în ceea ce priveşte sistemul de iluminat conectat cu al său Hue, dar s-ar putea ca în curând să aibă un adversar, pe Smart Bulb de la Samsung, care s-a prezentat recent în faţa comisiei americane de certificare FCC.

Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite creată prin lege pentru reglementarea comunicațiilor interstatale prin radio, televiziune, prin satelit și prin cablu. FCC lucrează la realizarea a șase obiective în domeniile broadband, concurența, spectrul, mass-media, siguranța publică și securitatea internă și modernizarea.

FCC acoperă cele 50 de state, Districtul Columbia și Teritoriile Statelor Unite. FCC oferă, de asemenea, grade variate de cooperare, supraveghere și conducere pentru organisme de comunicații similare din alte țări din America de Nord. FCC este finanțat în întregime de taxe de reglementare.

Compania din Coreea de Sud și-a dezvăluit planurile de a crea un bec wireless încă de la începutul acestui an spunând că vor să lanseze un kit cu 3 piese, conţinând hub-ul ZigBee pentru pornire/oprire şi pentru comenzile de diminuare a luminii pentru aparate mobile. Kitul încă nu a aparut pe piață, dar aprobarea FCC a Smart Bulb, care foloseşte ZigBee, sugerează că becurile inteligente de la Samsung, sunt tot mai aproape de a vă ilumina casa.