Samsung Electronics a lansat Smart MultiXpress M5360RX

1363

Samsung Electronics a lansat o imprimantă inteligentă, multifuncțională monocrom A4, proiectată pentru a satisface nevoile întreprinderilor mici și mijlocii – Smart MultiXpress M5360RX.

Caracteristicile imprimantei, lansată recent, includ, personalizare completă, printuri profesionale de calitate și eficiență în privința costurilor.

Acesta este destinată pentru copierea în birouri, inclusiv pentru organizațiile publice și companiile din domeniul financiar, unde volumul de lucru implică copierea unui volum mare de documente.

Smart MultiXpress permite utilizatorilor reducerea în mod eficient a costului total de imprimare, datorită tonerului cu randament ridicat, și consumului redus de energie. De asemenea, ea permite utilizatorilor creșterea fluxurile de lucru datorită Smart UX Center (Smart UX Center – este un nou tip de aplicații bazate pe Android, optimizat pentru copiatoare), aplicații ușor de utilizat, care pot fi descărcate și personalizate pentru a satisface nevoile unui birou.

smart-multixpress-m5360rx

Interfața, similară cu o tabletă inteligentă, UX Center M5360RX, este un panou cu infraroșu interactiv, cu ecran de 7 inch, care este sensibil la atingere și dă un răspuns mai rapid decât modelele anterioare. Utilizatorii pot activa interfața de ecran, nu numai cu degetele, dar, și în timp ce poartă mănuși sau, chiar cu stilouri.

Smart MultiXpress, asigură o productivitate mai mare, cu imprimare de mare viteză. Cu un procesor 1.5 GHz quad-core, multifuncționala oferă redare de înaltă performanță, viteză de imprimare crescută pentru volum mare de documente. Viteza de imprimare, copiere și scanare a noului produs este de 53 ppm (pagini pe minut, pentru format A4).

În plus, Samsung Smart MultiXpress, față de performanțele sale ridicate, realizează, de asemenea, printuri cu o calitate grafică excelentă. Oferă o rezoluție îmbunătățită de până la 1.200 x 1.200 dpi. (DPI – dots per inch, puncte pe inch – reprezintă numarul de pixeli necesari pentru a umple un inch de printat, cu cât dpi-ul este mai mare cu atât fotografiile(printurile) vor avea o acuratețe/calitate mai mare).

David SW Song, vice-președinte de vânzări la nivel mondial și senior de marketing la Samsung Electronics, a declarat „cu Smart UX Center, imprimanta M5360RX îmbunătățește condițiile de lucru la locul de muncă. Samsung Electronics va continua să dezvolte Smart UX Center, ca parte a eforturilor sale de a promova un mediu de lucru eficient, pentru un management al documentelor mai ușor și cuprinzător.”

Modelelul Smart MultiXpress M5360RX, va fi disponibil inițial în Europa, precum și în America Centrală și America de Sud.

Datele de lansare pe piață, sunt variabile în funcție de regiunile unde va fi vândută multifuncționala.

Cu funcții performante, design atrăgător, compactă și fiabilă, eficientă, Samsung a construit-o pentru productivitate și performanță.

SURSĂSamsung Printing Slutions