Samsung actualizează Smart TV 2017 și oferă serviciul Shazam Music

1598

Pentru a permite utilizatorilor să identifice muzica în timp ce se uită la televizor, Samsung Electronics actualizează televizoarele inteligente Smart TV 2017 și oferă serviciul Shazam Music.

Shazam Music permite televizoarelor inteligente să identifice muzica și să creeze playlist-uri mai ușor decât oricând.

Shazam Music este una dintre cele mai populare aplicații muzicale din lume, oferă utilizatorilor un seviciu personalizabil și poate fi controlat cu ajutorul telecomenzilor televizoarelor Samsung Smart 2017.

Suntem încântați să oferim utilizatorilor noștri de televiziune inteligentă servicii de muzică prin intermediul parteneriatului nostru cu Shazam Music„, a declarat Hee-man Lee, vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Capacitățile televizoarelor Smart TV evoluează în mod constant prin adăugarea de aplicații inovatoare și suntem hotărâți să livrăm în mod continuu tehnologii avansate prin parteneriate cu companii de software de mare calibru precum Shazam„, a concis Hee-man Lee.

Shazam Music oferă utilizatorilor Smart TV posibilitatea de a identifica melodii care se transmit în emisiuni TV sau filme foarte ușor și rapid. Cu un singur clic, utilizatorii pot accesa titluri de melodii, artiști, versuri și albume în timp ce urmăresc conținutul, fie că este vorba de o transmisie directă la TV sau de conținut furnizat prin HDMI (High Definition Multimedia Interface).

Utilizatorii pot folosi tehnologia de recunoaștere a vocii în Samsung One Remote pentru a identifica melodiile. Întrebați telecomanda: „Ce este acest cântec?”, Shazam oferă instantaneu informații despre muzica ce se transmite.

Shazam este una dintre cele mai populare aplicații ale tuturor timpurilor, folosit de sute de milioane de oameni. Shazam îi ajută pe oameni să descopere, să interacționeze și să partajeze conținuturi audio, video, tipărite sau augmentate. Aplicația a fost descărcată de peste un miliard de ori, în peste 190 de țări, utilizatorii foloseasc Shazam de peste 20 de milioane de ori pe zi.

În plus, Shazam oferă spectatorilor posibilitatea de a transmite muzica pe care o identifică și să creeze liste de redare care pot fi accesate în orice moment fără a fi nevoie să rulați o aplicație externă. Smart Hub-ul Samsung oferă conținut muzical prin intermediul partenerilor de streaming, inclusiv Spotify, Napster și Deezer, pentru cei care se abonează la aceste servicii.

Suntem încântați să integrăm funcționalitatea Shazam cu un mediu de care se bucură atâția oameni din întreaga lume și nu ne-am putut gândi la un partener mai potrivit decât Samsung„, a declarat Fabio Santini, șeful Departamentului pentru Produse Shazam. „Televizoarele inteligente sunt parcă dedicate pentru experiența Shazam, iar Samsung a fost întotdeauna un inovator de frunte în acest domeniu „, a continuat Fabio Santini.

Shazam este una dintre cele mai populare aplicații de identificare a muzicii de pe tot globul, ajungând la sute de milioane de utilizatori mobili. Serviciul de muzică Shazam este disponibil în Corea de Sud, SUA, UK, Franța și Germania, dar în viitorul apropiat se va extinde și în alte zone.

SURSĂSamsung News