Acasă Stiri Securitatea televizoarelor Smart TV va fi asigurată de Samsung Knox

Securitatea televizoarelor Smart TV va fi asigurată de Samsung Knox

Deși sunt foarte apreciate pentru performanța și designul lor, televizoarele Samsung Smart nu au cea mai bună reputație atunci când vine vorba de confidențialitate și securitate. Începând cu 2018 Samsung va asigura securitatea televizoarelor Smart cu Samsung Knox. Au fost cazuri când CIA a spionat persoanele prin intermediul televizoarele Smart de la Samsung, acest lucru a făcut ca unii oameni să se teamă de televizoarele Samsung Smart.

Fiind conștientă de aceste probleme, Samsung încearcă acum să îmbunătățească securitatea televizoarelor inteligente prin aducerea tehnologiei de securitate Knox la televizoarele Smart. Samsung Knox este o soluție de securitate mobilă disponibilă pe smartphone-uri și tablete Samsung. Acum, Samsung aduce această tehnologie pe televizoarelor sale inteligente, optimizând-o pentru Smart TV. Samsung spune că noua sa soluție de securitate Knox pentru Smart TV poate detecta și elimina aplicații rău intenționate, care pot fura informații sensibile din alte aplicații.

Acum televizoarele inteligente Smart ale companiei Samsung Electronics devin primele televizoare din lume care sunt certificate pentru o securitate sporită.

Televizoarele Smart de la Samsung au obținut certificarea din partea unui institut independent de certificare în acest domeniu, Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). PCI DSS este un standard internațional de securitate a datelor, adoptat de American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard și Visa Inc. pentru toate organizațiile care procesează, stochează sau transmit informații despre cărțile de credit.

Smart TV sunt primele din industrie care primesc certificarea „Common Criteria„. Este un sistem de certificare reputat pentru securitatea informatică folosit pentru evaluările guvernamentale și pentru achiziții publice.

Common Criteria este un standard internațional (ISO / IEC 15408) pentru certificarea securității informatice pentru agențiile guvernamentale, de apărare și serviciile de securitate. Common Criteria a fost elaborat de guvernele din Canada, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Televizoarele Samsung Smart sunt, de asemenea, certificate și pentru serviciul de plată „Checkout”. Acest lucru oferă protecție sporită la cumpărături și servicii de plăți efectuate de acasă, prin intermediul televizoarelor, prin criptarea informațiilor despre cărțile de credit.

În plus față de aceste soluții de securitate interne, Samsung a colaborat și cu McAfee pentru a dezvolta McAfee Security for TV, o aplicație de securitate proiectată special pentru televizoare. Această aplicație se găsește pe toate televizoarele Samsung Smart începând cu aprilie 2017.

McAfee este una dintre cele mai importante companii independente de securitate cibernetică din lume, oferind servicii de securitate în 32 de limbi. Televizoarele Samsung Smart au fost primele din lume care au adoptat acest software inovator de securitate, în special pentru televizoare.

SourceSamMobile

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...