Samsung testează un smartphone, Galaxy A8s, complet fără margini

875

Cu ocazia lansării celor două smartpone-uri Galaxy A9s și Galaxy A6s în China, Samsung a arătat un telefon nou. Într-o mișcare neașteptată, compania a anunțat și un al treilea dispozitiv ce va fi lansat în curând, Samsung Galaxy A8s. Se pare că acesta va fi primul smartphone produs de gigantul tech coreean cu un design cu adevărat fără margini. În conformitate cu Ice Universe, citat de SamMobile, Galaxy A8s va avea o gaură pe ecran pentru camera foto din față.

Samsung nu a furnizat detalii concrete despre ceea ce se poate aștepta din partea smartphone-ului. Nu a spus nimic în ceea ce privește specificațiile sau caracteristicile, dar a susținut că va fi echipat cu o tehnologie „adoptată pentru prima dată„. Samsung a oferit totuși o imagine foarte futuristă, a smartphone-ului, care indică un design pe tot ecranul.

Raport de aspect de 19,5: 9 și un cadru foarte mic sus

Potrivit lui Ice Universe, această tehnologie va fi de fapt un nou ecran complet fără margini. Are doar o gaură mică într-unul din colțurile de sus sau spre centrul care va găzdui camera frontală. De asemenea, acest afișaj va adopta un nou raport de aspect de 19,5: 9, lăsând un cadru foarte mic atât deasupra, cât și în partea de jos. Acestea vor fi suficiente pentru a găzdui difuzorul și orice alt senzor necesar.

O sursă separată a declarat că Samsung Galaxy A8s este un smartphone echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 710. Despre acest nou procesor au circulat recent mai multe zvonuri că va echipa un viitor smartphone Samsung. În acest caz, este de așteptat o setare triplă pentru departamentul foto din spate și o baterie relativ mică de 3.000 mAh.

Bateria electrică a fost inventată de fizicianul italian Alessandro Volta (1745-1827). În anul 1801 Napoleon îl invită la Paris și îi acordă statutul de membru al Institut de France și îl numește conte. Cea mai mare onoare a primit-o din partea comunității oamenilor de știință. În cinstea lui, au numit unitatea de măsură pentru tensiunea electrică – „volt”.

Posibilă lansare în ianuarie 2019

Până când vom avea mai multe detalii despre viitorul Galaxy A8s, se pare că va fi lansat la începutul anului 2019, nu putem decât să fim foarte încântați de acest nou design. Bineînțeles că salivăm puțin la gândul unei astfel de noutăți din partea companiei Samsung. Dincolo de misterul care înconjură această noutate, ar putea fi noul model de afișaj ce va fi lansat în viitor de Samsung.

Gigantul sud-coreean încă nu a confirmat momentul în care Galaxy A8s va ajunge la consumatori. Informațiile dau ca lansare începutul anului viitor în luna ianuarie. Rămâne de văzut în acest moment dacă Samsung va lansa pe Galaxy A8s pe plan internațional. Ținem pumnii strânși.