Acasă Stiri Samsung are în perspectivă un smartphone pliabil pentru 2018

Samsung are în perspectivă un smartphone pliabil pentru 2018

Vocea cea mai autorizată în acest domeniu de la Samsung, Koh Dong-jin a declarat că își dorește să lanseze anul viitor un smartphone pliabil sub brandul Galaxy Note.

Președintele departamentului de telefonie mobilă de la Samsung, Koh Dong-jin a declarat astăzi că Samsung își fixează ca obiectiv de perspectivă pentru anul 2018 lansarea unui smartphone cu un ecran pliabil. Dar el a spus că în prezent există mai multe obstacole pe care Samsung trebuie să le depășească, lăsând astfel loc pentru a amâna eventual lansarea unui astfel de smartphone, în cazul în care unele probleme tehnice legate de acest viitor telefon nu sunt rezolvate.

El nu a exemplificat ce probleme întâmpină Samsung în lansarea pe piață a acestui nou produs din gama Note. Analiștii din domeniul telefoniei mobile au declarat că producția unui telefon pliabil cu tehnologie de vârf și un corp subțire va necesita un timp mai îndelungat.

Când va lansa Samsung primul său telefon pliabil? A fost o întrebare pusă de mai multe ori în ultimul timp în acest domeniu de piață, deoarece Samsung a prezentat pentru prima dată un prototip de afișare flexibil numit Youm în 2013.

La CES 2013, Samsung a prezentat publicului două dispozitive mobile sub numele codificat „Youm”, care au încorporat tehnologia flexibilă de afișare AMOLED. Unul dintre conceptele „Youm” care include o margine curbată a ecranului folosită ca zonă secundară pentru notificări și comenzi rapide, a fost dezvoltată în Galaxy Note Edge lansat în 2014.

De cel puțin doi ani, au existat mai multe zvonuri că Samsung este aproape de a-și materializa primul smartphone care poate fi pliat.

Smartphone-ul pliabil Samsung este, de asemenea, de așteptat să includă asistentul personal Bixby.

Koh a mai spus că Samsung lucrează cu producătorul de sisteme automate Harman pentru a dezvolta un difuzor cu inteligență artificială pe care utilizatorii să-l poată folosi pentru a asculta muzică și pentru a efectua alte sarcini. Amazon și Google au deja difuzoare controlate vocal pe piață, în timp ce Homepod-ul Apple care va fi lansat în cursul acestui an se zvonește că are și el așa ceva.

Ca șef al afacerii de telefonie mobilă, pot spune că obiectivul nostru pentru lansare este anul viitor„, a declarat Koh reporterilor. „Când putem depăși anumite probleme tehnice, cu siguranță vom lansa produsul” a încheiat D.J.Koh. Am spicuit dintr-o conferință de presă sunținută de d-nul Koh.

Conferința de presă a Samsung a avut loc în țara de origine a companiei, Corea de Sud, pentru a prezenta mass-mediei phabletul Samsung Galaxy Note 8.

În Corea de Sud și în S.U.A., precomenzile au ajuns la niveluri record. Înainte de lansarea telefonului din Corea de Sud, vineri au fost deja rezervate pentru cumpărare peste 650.000 de unități. Acest lucru este impresionant având în vedere prețul lui Galaxy Note 8, care este de 1,1 milioane won, echivalentul a 970 USD în Corea de Sud și 930 USD în Statele Unite.

Președintele D.J.Koh a declarat că răspunsul pieței la apariția lui Galaxy Note 8 a depășit așteptările sale, chiar dacă prețul său a fost mai scump decât modelele anterioare și chiar dacă reputația mărcii Note a fost puțin pătată de problemele avute anul trecut de Galaxy Note 7.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...