Un nou smartphone roz urmează să fie lansat de Samsung

1314

Samsung Electronics își concentrează întreaga energie asupra producției smartphone-ului pilot care ar putea să țină steaul sus în competiția cu celelalte concurente de pe această piață – Galaxy S7.

Compania sud-coreeana a anunțat recent că va impulsiona producția lui Galaxy S7 și a omologului său S7 Edge, pentru a compensa problemele avute cu Galaxy Note 7 și pentru a oferi fanilor Samsung o alternativă solidă.

La începutul acestei luni, Samsung a lansat versiunea Albastru Coral pentru Galaxy S7 și S7 Edge, care a avut menirea să condimenteze puțin gama sa de telefoane.

Această versiune specială va fi disponibilă la nivel mondial, dar va ieși pe piață în mod gradual.

Acum, se pare că producătorul telefonului intenționează să lanseze o versiune roz a unui alt smartphone din portofoliul său.

Din păcate, numele dispozitivului este încă un mister.

un-nou-smartphone-roz-lansat-de-samsung

Samsung ar putea lansa o altă versiune de culoare Galaxy S7 / S7 Edge roz, deoarece există deja o versiune de roz-auriu disponibil pentru cumpărare de mai multe luni. Ar putea fi un „roz pur” Galaxy S7 / S7 Edge sau un telefon cu totul diferit.

Dar să nu facem prea multe presupuneri și să mai așteptăm încă puțin pentru ca Samsung să dezvaluie noul său smartphone roz.

Este demn de remarcat faptul că dispozitivul va fi introdus în China, așa că nici măcar nu suntem siguri că acesta va fi disponibil și în alte regiuni.

SURSĂTechGrapple