Smartphone Samsung Oxygen – un concept uluitor

4043

Proiectat și conceput de canalul YouTube Hege, care a și lansat un concept de design pentru un smartphone Samsung, acest nou concept de smartphone este numit „Samsung Oxygen”. Ceea ce vedeți în acest video-clip este doar un smartphone imaginar, nu o scurgere sau ceva de genul acesta. Ținând cont de acest lucru, acest design este destul de interesant, în primul rând pentru că telefonul are un afișaj slide-out, iar odată ce ecranul se deplasează în lateral, sub el, veți observa o tastatură completă QWERTY (nu fizică, totuși).

Acestea fiind spuse, atunci când ecranul este la loc, dispozitivul seamănă destul de mult cu smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Edge, are un scaner de amprente sub afișaj și un ecran curbat. În mod interesant, designerul a imaginat că două afișaje sunt așezate unul sub altul, deoarece tastatura QWERTY pe care o vedeți sub afișajul de sus este de fapt afișată pe un ecran – nu este o tastatură fizică.

Designerul spune că a imaginat aici două afișaje Royole, deoarece acestea sunt extrem de subțiri. Un afișaj curbat AMOLED este inclus în partea superioară și o lumină de avertizare LED este încorporată în afișaj și același lucru este valabil și pentru senzorii telefonului. Există trei camere incluse pe partea din spate a conceptului Samsung Oxygen, iar o baterie detașabilă de 5.000 mA, foarte mare ca și capacitate, este de asemenea inclusă în pachet. Designerul a creat variante în culorile negru și argintiu pentru acest dispozitiv, iar telefonul în sine este fabricat din metal.

Un viitor smartphone cum ar fi Samsung Oxygen probabil că nu va deveni realitate în curând, dar un mare producător de telefoane mobile cum ar fi Samsung este posibil la un moment dat să producă un telefon ca acesta, care are un afișaj slide-out și o tastatură sub el.

Oxigenul a fost descoperit independent de Carl Wilhelm Scheele, în Uppsala, în anul 1773 sau mai devreme, și de Joseph Priestley în Wiltshire, în anul 1774, lui Priestley i se acordă mereu prioritate deoarece descoperirea sa a fost publicată prima. Numele oxigen a fost inventat în 1777 de către Antoine Lavoisier și derivă din limba greacă oxys – „acid” și genes – „producător”.

Este un concept interesant și poate părea mai mult decât atrăgător pentru unii consumatori, în special având în vedere că nu prea vedem multe modele unice pe piață în aceste zile.

SURSĂAndroidHeadlines