Smartphone-ul pliabil Samsung posibil să nu fie la vânzare anul acesta

1417

Șeful Samsung Mobile DJ Koh a declarat recent că Samsung va dezvălui smartphone-ul pliabil la Samsung Developer Conference din noiembrie. Acest lucru a făcut pe mulți să creadă că telefonul poate fi disponibil pentru cumpărare imediat după prezentarea acestuia.

Ultimele informații din Coreea de Sud sugerează că smartphone-ul pliabil posibil să nu intre în vânzare în acest an. Da, va fi anunțat anul acesta la conferința Samsung de la San Francisco dar, probabil va fi la vânzare anul viitor.

Galaxy X / F, smartphone-ul pliabil Samsung.

Au fost mai multe știri că Huawei intenționează să prezinte un smartphone-ul pliabil în lunile următoare. În acest context Samsung și-a reiterat dorința de a deveni prima companie din lume care lansează un smartphone pliabil. CEO-ul Samsung Mobile a sugerat că se pregătește pentru telefonul pliabil spunând: „Nu vom renunța la a fi primii din lume„. Președintele DJ Koh, a spus că telefonul va fi prezentat la Samsung Developer Conference San Francisco, luna viitoare.

DJ Koh nu a confirma faptul că smartphone-ul pliabil Samsung va fi la vânzare imediat după ce va fi anunțat. Un oficial Samsung citat de ziarul The Korea Herald, din Coreea de Sud, susține că lansarea la vânzare nu este încă confirmată.

Samsung Developer Conference este un eveniment anual care prezintă progresele înregistrate de Samsung. Este vizat în special software-ul și modul în care acesta permite dezvoltatorilor să facă mai ușor aplicații pentru dispozitivele Samsung. Va avea loc la Moscone West, în San Francisco, SUA, între 7 și 8 noiembrie 2018.

Oficialul a recunoscut doar că Samsung va spune mai multe despre Galaxy X la Samsung Developer Conference (SDC). Samsung va prezenta un prototip al smartphone-ului său pliabil în noiembrie, în timp ce telefonul va fi oficial anunțat la Consumer Electronics Show 2019 de la Las Vegas din ianuarie anul viitor sau la Mobile World Congress 2019 Barcelona din februarie.

Fanii care s-au bucurat că vor cumpăra un smartphone pliabil Samsung în acest an vor fi puțin dezamăgiți să audă că trebuie să mai aștepte. Conform SamMobile, smartphone-ul pliabil poate fi gata pentru lansare publică doar la începutul anului viitor. Nici un cuvânt despre cât de mult va costa acest dispozitiv și pe ce piețe va fi lansat.