AnTuTu: Smartphone-urile Samsung cele mai populare în H1 2016

AnTuTu a publicat lista celor mai populare smartphone-uri din jumătatea anului 2016.

1563

Galaxy S7 și S7 Edge au ajutat Samsung să obțină cele mai mari profituri din ultimii doi ani, compania aflându-se pe cale spre recucerirea gloriei pe care a avut-o cândva.

Recent, site-ul de referință AnTuTu a publicat lista celor mai populare smartphone-uri din jumătatea anului 2016.

Nu știm dacă acest rezultat este chiar o surpriză. Gigantul high-tech din Coreea de Sud oferă o gamă foarte mare de telefoane mobile, de la prețuri mai mici si specificații mai modeste, la super telefoane din gama high-end, adevărate calculatoare la purtător.

Potrivit AnTuTu, Samsung domină lista celor mai populare smartphone-uri. Primele 4 poziții sunt ocupate de Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și Galaxy S7. Samsung Galaxy S7 Edge se clasează pe poziția a 6-a în topul 10 global al smartphone-urilor.

Situația este și mai bună în USA unde Samsung apare cu 6 dispozitive în top 10.AnTuTu - Smartphone-urile Samsung H1 2016 Top USAAnTuTu a lansat de asemenea lista celor mai populare 10 smartphone-uri pe celelalte piețe precum China, Germania, Hong Kong, India, Korea, Malaysia, Russia, Taiwan și Vietnam, iar compania coreeană domină majoritatea listelor.

Dominarea categorică a companiei Samsung Electronics poate fi explicată și prin calitatea extraordinară a telefoanelor mobile produse, prin design-ul modern și nu în ultimul rând prin specificațiile oferite de aceste telefoane.

SURSĂAnTuTu