Smartwatch AKI pentru copii, alimentat de un procesor Exynos

3461

Articolele moderne portabile ne permit să urmărim sănătatea, să lucrăm mai eficient și să ne bucurăm de divertisment în mai multe moduri. Naver Labs, o companie din Coreea de Sud a găsit o nouă modalitate de a aduce experiența dispozitivelor portabile spre un nou public, copii și familia și, a lansat ceasul AKI cu un procesor Samsung Exynos 7270. Moda și tehnologia au găsit o căsnicie fericită prin apariția unor dispozitive portabile și în trend cu stilul de îmbrăcăminte actual.

Compania Naver Labs a lansat un dispozitiv portabil, un smartwatch pentru copii numit AKI, cu un procesor Exynos 7270 și un GPU Mali-T720 în interior. Este dotat cu un touchscreen AMOLED de 1,2 inch, cu un grad de protecție ridicat prin certificarea cu standardul IP68 și un design centrat pe copii. AKI este un ceas destinat familiei, conceput pentru a ajuta familiile să se unească și pentru a le oferi părinților liniște în legătură cu siguranța copiilor.

Ceasul AKI vizează părinții care doresc să-și supravegheze copiii. Siguranța copiilor trebuie să fie permanent în atenția părinților iar acest lucru poate fi complicat uneori dar, AKI face munca mult mai ușoară. Dispozitivul oferă părinților informații cu privire la locul unde sunt copiii în orice moment și pot trimite alerte atunci când copiii lor sunt undeva unde nu ar trebui să fie sau fac ceva ce nu ar trebui să facă.

Acest smartwatch utilizează propriul sistem de poziționare al Naver Labs, care oferă locația exactă a dispozitivului, chiar și în interior. Ceasul poate detecta, de asemenea, activitatea și clasifică mișcarea și poate vedea exact ceea ce face copilul. În timp, el învață rutina zilnică a copilului analizând locurile tipice pe care le vizitează și la ce oră. Dacă există anomalii în rutina lor, părinții vor primi o alertă pe telefon.

AKI este un diminutiv norvegian, un personaj plăcut care respiră calm, liniște și armonie. El este conștiincios și de încredere, calități care contribuie la prezența sa confortabilă, liniștitoare. El este condus de dorința de a fi plăcut și de a se simți responsabil pentru ceilalți – mai ales în cazul familiei sale, față de care simte obligații.

Cu un design centrat pe copil, AKI pune durabilitatea, funcția și distracția în primul rând. Copiii pot alege din benzi multiple colorate și unul din cele patru emojis-uri adorabile pentru a-și împodobi ecranul tactil AMOLED.

Cu o curea de silicon pentru o potrivire confortabilă și un cadru metalic rafinat, culorile și materialele sunt potrivite frumos, rezultând un design dulce, dar extrem de exclusivist. În plus, AKI are o rezistență la apă, astfel încât copiii nu trebuie să scoată ceasul dacă intră în piscină.

Exynos 7270 este un procesor fabricat pentru dispozitivele portabile și se găsește deja pe smartwatch-urile Gear S3 Frontier și Gear S3 Classic de la Samsung. Construit pe un proces FinFET de 14 nm, acesta îmbină, printre altele, două nuclee Cortex A53 de 1 GHz fiecare și un modem LTE. Consumul redus de energie, datorită procesorului FinFET de 14 nm, înseamnă, de asemenea, că dispozitivul funcționează perioade lungi de timp, astfel încât părinții să poată verifica mereu pe cei mici, fără a se îngrijora de epuizarea bateriei.

Momentan nu avem nicio informație despre prețurile ceasului AKI și nici despre disponibilitatea lui.

SURSĂSamMobile