Acasă Stiri Smartwatch-uri de lux de la Samsung în versiuni exclusive

Smartwatch-uri de lux de la Samsung în versiuni exclusive

În martie 2018, Samsung a anunțat o serie de smartwatch-uri cu ediție limitată, cu un design clasic, un cadran rotund și o curea solidă de metal. Aceste versiuni speciale ale lui Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear S3 Classic și Gear Sport sunt disponibile acum în mai multe magazine specializate în vânzarea de ceasuri de lux și bijuterii.

Smartwarch-urile Samsung și în general dispozitivele wearables de la firma high-tech din Coreea de Sud, sunt foarte apreciate pentru specificațiile și calitatea lor extraordinară. Acum ele sunt oferite de Samsung într-o versiune exclusivă, de lux, pentru vânzare în mai multe magazine, inițial în lanțul de magazine De Bijenkorf din Olanda. Lanțul de magazine este deținut de familia Weston, care deține locații în Amsterdam, dar și rețelele Selfridges din Marea Britanie, Holt Renfrew din Canada și Brown Thomas din Irlanda.

Smartwatch-urile de lux sunt rezultatul unei colaborări începută în 8 martie 2018 între Samsung și PDA Group – lider în distribuția de ceasuri și bijuterii de la branduri bine cunoscute precum Hugo Boss, Tommy Hilfiger și Esprit. Samsung dorește să demonstreze că aceste ceasuri elegante, exclusive, nu sunt doar gadget-uri. Smartwatch-urile au o tehnologie avansată, având în același timp aspectul unui ceas tradițional de înaltă calitate.

Prin intermediul inelului rotativ elegant, efectuați conversații, deschideți aplicațiile și citiți mesajele. Prin GPS, de exemplu, țineți evidența traseului dvs. de mers pe jos sau cu bicicleta, în timp ce ascultați în același timp Spotify. Dar aveți și alte multe aplicații la îndemână și la mână. Cu un design impermeabil (5 ATM) este, de asemenea, posibil să utilizați Samsung Gear Sport pentru înot și alte sporturi acvatice. În plus, capacitatea mare a bateriei face ca acest ceas de lux să trebuiască încărcat doar o dată la două zile.

Thomas Jacob „Tommy” Hilfiger (născut pe 24 martie 1951) este un designer de modă american cunoscut pentru fondarea brandului Tommy Hilfiger Corporation în 1985. Și-a început cariera prin co-fondarea unui lanț de magazine de discuri în New York în anii 1970. Apoi a început să deseneze modele pentru propria sa linie de îmbrăcăminte pentru bărbați în anii 1980.

Începând de astăzi, amatorii de astfel de ceasuri pot achiziționa versiunea specială a dispozitivelor Samsung Gear S3 și Gear Sport. Prețul de vânzare al Samsung Gear S3 Frontier și Gear S3 Classic a fost stabilit la 400 EUR. Gear Sport este ușor mai ieftin, are un preț de 370 €. Prețurile sunt egale cu prețul la care au fost lansate pe piață modelele standard al celor două Gear S3, la sfârșitul anului 2016.

Smartwatch-urile de lux de la Samsung sunt livrate într-o cutie de cadou festivă și sunt echipate cu o curea de oțel, în timp ce o curea din cauciuc sau din piele este furnizată separat. În plus, sunt disponibile și alte curele pentru aceste smartwatch-uri Samsung Gear S3. Smartwatch-urile exclusive Samsung se pot utiliza atât cu dispozitive Android cât și iOS.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...