Un nou smartwatch Gear S4 este dezvoltat de Samsung

2766

Fanii ceasurilor inteligente Samsung Gear au așteptat de mult timp un succesor pentru Gear S3. Compania nu a lansat unul anul trecut, deoarece a ales să lanseze în schimb Samsung Gear Sport. Acesta este în principiu o combinație între Gear S3 Classic și Gear S3 Frontier, noul smartwatch Samsung s-a concentrat mai mult pe caracteristicile de fitness. Design-ul în sine este un amestec din cele două, dar nu s-a simțit ca un smartwatch de generație următoare, comparativ cu Samsung Gear S3.

Nu au fost prea multe știri despre planurile de dispozitive portabile ale companiei Samsung pentru anul 2018, dar acum am primit câteva informații care sugerează că există un nou smartwatch în pregătire pentru acest an.

Co-fondatorul SamMobile Martin Reinders a dezvăluit în timpul unei sesiuni săptămânale Facebook Live că Samsung lucrează acum la un nou smartwatch cu numărul de model SM-R800. Există posibilitatea ca acesta să fie lansat ca Samsung Gear S4 în cursul acestui an. Poate unii dintre voi își amintesc de faptul că ceasurile Gear S3 Classic și Frontier au avut numere de model SM-R770 și respectiv SM-R760 atunci când erau în lucru și în teste. Samsung Gear Sport are numărul de model SM-R600.

Martin Reinders a dezvăluit, de asemenea că, în afară de îmbunătățirile evidente ale interiorului, Samsung va îmbunătăți și funcțiile de sănătate și fitness oferite de S Health. De exemplu, noul smartwatch va oferi o urmărire a stării de liniște sau agitație din timpul somnului.

Ne așteptăm la mai multe informații despre acest smartwatch în viitorul apropiat. Fanii Samsung ar dori ca acest viitor ceas inteligent să se numească Gear S4 dar, există și posibilitatea ca acesta să fie un succesor al lui Gear Sport, dar asta e doar o pură speculație în acest moment.

Gear este termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau mai multe, un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismele unui ceas mecanic care măsoară timpul.

În ceea ce privește lansarea, sunt zvonuri că Samsung va lansa acest nou smartphone în trimestrul patru 2018. Ne amintim că Samsung Gear S3 a fost anunțat în august 2016, iar Samsung Gear S2 a fost anunțat în luna august a anului 2015. Când în august 2017 au apărut informații despre o lansare a lui Samsung Gear S4 părea o normalitate în programul lui Samsung. Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat, am primit Samsung Gear Sport. Asta înseamnă să așteptăm luna august 2018 pentru Samsung Gear S4, deși Samsung poate să lanseze smartwatch-ul și mai repede.

Absolut nici o informație, nici măcar speculativă, despre cât va costa.

SURSĂSamMobile