Samsung forțează rivalii să utilizeze procesoarele mai vechi decât Snapdragon 835 până lansează Galaxy S8

1500

Samsung forțează rivalii să utilizeze procesoarele mai vechi decât Snapdragon 835 până lansează Galaxy S8.

Un nou raport, publicat și confirmat de mai multe surse, susține că Samsung își ia partea leului din cea mai mare parte a ofertei de Snapdragon 835 care va fi pe piață.

Prin urmare, prin acest lucru obligă concurenții săi care au planificat să lanseze noi telefoane emblematice, să utilizeze un procesor mai în vârstă Snapdragon 821, față de noul Snapdragon 835 Qualcomm.

Acest procesor de ultimă generație Snapdragon 835 Qualcomm este fabricat și dezvoltat în colaborare  de Samsung și Qualcomm și este foarte probabil ca Galaxy S8 să fie primul smartphone lansat cu noile componente din siliciu.

Siliciul este un element chimic cu simbolul Si. Este solid cu luciu metalic gri-albastru. Siliciu este elementul al optulea cel mai frecvent în univers. Siliciu pur este utilizat în domeniul electronicii de semiconductori, circuite integrate – cele mai multe calculatoare, telefoane mobile și tehnologii moderne depind de el.

Raportul menționează că Samsung va pune pe piață Galaxy S8 la data de 14 aprilie și că nici un smartphone Android lansat înainte de el, nu va avea procesorul Snapdragon 835.

LG G6 și HTC U Ultra de exemplu, telefoane reprezentative în brandurile lor, vor fi alimentate de către Snapdragon 821.

Oricum, pare o afacere de producție între Samsung și Qualcomm care oferă un avantaj lui Samsung față de rivalii săi.

Forbes speculează că Samsung are prima opțiune pentru Snapdragon 835, lăsând puțin sau nimic pentru alți producători Android.

Amatorii care doresc întotdeauna cele mai recente și mai noi tehnologii în telefoanele lor, s-ar transforma în mod inevitabil în clienți ai lui Samsung Galaxy S8.

În stadiul actual, se pare că Samsung va fi primul producător care pune pe piață un telefon alimentat cu Snapdragon 835.

Cei care doresc un telefon de la un alt producător trebuie să aștepte până în vară atunci când vor avea acces la noul Snapdragon 835 Qualcomm.