Mai multe specificații ale camerelor confirmate pentru Galaxy S23 FE

337
Samsung Galaxy S23 FE specificaii ale camerei confirmate
Sursa foto: galaxyclub.nl

Sunt tot mai multe informații în ultimul timp despre Samsung Galaxy S23 FE, un semn că lansarea este aproape. Recent am scris că Galaxy S23 FE va avea o cameră principală de 50 MP. Acum am aflat mai multe detalii despre camerele frontale și telefoto ale dispozitivului. Putem spune că acestea confirmă că dispozitivul este clar sub seria actuală Galaxy S23 ca preț.

Galaxy S23 FE va avea o cameră frontală de 10 megapixeli, potrivit colegilor noștri de la site-ul olandez GalaxyClub. Este comparabilă cu a modelului Galaxy S22, dar nu la nivelul lui Galaxy S23, care are o cameră frontală de 12 MP. Desigur, este o veste bună că dispozitivul nu mai folosește o cameră frontală de gamă medie. De exemplu camera de 32MP care se află în Galaxy A54 și Galaxy S21 FE. Camera telefoto rămâne, de asemenea, în urma seriei S23, având 8MP (și zoom optic 3x). Prin urmare și aceasta este comparabilă cu Galaxy S21 FE.

Multă vreme a existat destulă incertitudine cu privire la sosirea unei noi ediții Fan Edition a seriilor Galaxy S22 sau Galaxy S23. Un Galaxy S22 FE nu a văzut niciodată lumina zilei și, de asemenea, un Galaxy S23 FE părea puțin probabil.

Încă nu se știe când va fi lansat Galaxy S23 FE

Dar, luna trecută a apărut primul set de specificații speculative. La prima vedere, acestea nu au părut toate logice – dispozitivul poate primi procesorul Exynos 2200 pe care îl cunoaștem din seria Galaxy S22. Totuși, acum putem confirma o actualizare majoră. În cazul în care ediția anterioară pentru fani – Galaxy S21 FE – are încă o cameră principală de 12 megapixeli, Galaxy S23 FE va avea una de 50 MP. Aceasta este clar mai bună, o știm deja de la Galaxy S22 și Galaxy S23.

Primul telefon mobil cu o cameră încorporată a fost fabricat de Samsung și lansat în Coreea de Sud în iunie 2000. Samsung SCH-V200 avea o cameră capabilă să facă 20 de fotografii la o rezoluție de 350.000 de pixeli, adică 0,35 megapixeli.

Totuși Samsung mai are un drum lung de parcurs în dezvoltarea dispozitivului. În timp ce Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 sunt palpabile, dezvoltarea lui S23 FE este încă în lucru. Acest lucru indică o lansare care nu este planificată sau nu sunt informații oficiale despre acest lucru. În acest moment o dată de lansare pentru Galaxy S23 Fan Edition este doar o pură speculație. Poate fi în perioada următoare, spre sfârșitul anului sau la începutul lui 2024.

Acum, asta în sine nu este atât de nebunesc. Ne amintim că Galaxy S21 FE a apărut la aproape un an după seria originală Galaxy S21. Telefonul respectiv a venit cu un bonus interesant: lansarea târzie a adus cu el o nouă versiune de Android. Ca rezultat, ediția Fan primește upgrade cu un an mai mult decât seria originală. Acesta este o modalitate ieftină de a oferi și lui Galaxy S23 FE un bonus. Cu toate acestea și aici am intrat pe terenul speculațiilor. Deocamdată, informațiile verificabile despre Galaxy S23 FE sunt rare.