Au apărut specificațiile și prețul la Galaxy Watch FE

101
Galaxy-Watch-FE-leak
Sursă foto: via Phone Arena

Dacă nu era deja clar deja, o nouă scurgere de informații a confirmat că Galaxy Watch FE este un Galaxy Watch 4 renovat și redenumit. Compania Samsung nu a schimbat designul sau specificațiile. Noul ceas Fan Edition va debuta în iulie cu cea mai recentă versiune a One UI Watch bazată pe Wear OS.

Scurgerile și zvonurile despre Galaxy Watch FE există de mult timp. Încă de la început, s-a spus că este un Galaxy Watch 4 redenumit, lucru sugerat de numerele sale de model (SM-R861 pentru versiunea Bluetooth și SM-R866 pentru versiunea celulară). Ceasul emblematic Samsung din 2021 are numerele de model SM-R860 și SM-R865 — puteți vedea asemănările. Recent au apărut și primele pagini oficiale de asistență pentru viitorul smartwatch Samsung.

Potrivit AndroidHeadlines, tipsterul Sudhansu Ambhore a postat recent pe X randări ale Galaxy Watch FE. Ceasul FE apare în trei culori: negru, albastru și roz. Dispozitivul are același design ca Galaxy Watch 4, deși Samsung a înlocuit curelele. Brățările au butonul de conectare One-Click pe care compania l-a introdus cu seria Galaxy Watch 6 anul trecut. Astfel îndepărtarea curelelor este mai rapidă și ușoară decât la mecanismul mai vechi cu știft.

Samsung a adăugat, de asemenea, câteva marcaje colorate la curele lângă conector. Cu toate acestea, ceasul în sine nu aduce nicio schimbare în design. Specificațiile rămân și ele neschimbate, inclusiv procesorul. Galaxy Watch FE rulează același procesor Exynos W920 ca Galaxy Watch 4. Seria Galaxy Watch 5 este alimentată de același cipset.

Sursă foto: Via PhoneArena

În ceea ce privește restul specificațiilor, Galaxy Watch FE va fi disponibil într-o dimensiune de 40 mm cu un afișaj circular Super AMOLED de 1,2 inch cu o rezoluție de 396×396 pixeli. Ceasul are 1,5GB RAM și 16GB stocare. O baterie de 247 mAh alimentează dispozitivul și va rezista 30 de ore la o singură încărcare. Acceptă încărcarea fără fir și ceasul este echipat cu microfon și difuzor pentru apeluri fără mâini.

Bluetooth 5.0 este o versiune a standardului de comunicații Bluetooth. Cu Bluetooth 5.0 viteza de transfer date ajunge până la 2Mbps. Rază de acțiune în spațiu liber depășește 1.000 m. Totuși, pereții și alte obstacole slăbesc semnalul.

Galaxy Watch FE are corpul din aluminiu și certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă. Dispozitivul este certificat 5ATM și MIL-STD-810H pentru durabilitate. Alte specificații notabile includ Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.0, NFC și GPS încorporat. Dispozitivul are și un motor de vibrații și mai mulți senzori, inclusiv un senzor optic de ritm cardiac, un senzor cardiac electric și o analiză de impedanță bioelectrică.

Samsung va livra Galaxy Watch Fan Edition cu sistemul de operare One UI 5 Watch din cutie. Este cea mai recentă versiune a platformei de ceasuri personalizate a companiei bazată pe Wear OS. Samsung va introduce următoarea actualizare mare (One UI 6 Watch) cu seria Galaxy Watch 7, care ar trebui să debuteze în aceeași zi cu ceasul FE. Sau poate că Samsung va lansa Galaxy Watch FE cu câteva zile mai devreme pentru a evita conflictul.

Deși lansarea este la mai mult de o lună, a apărut și prețul viitorului ceas FE. Pare destul de prietenos, cu condiția să fie corect, Samsung Galaxy Watch FE va costa 219 euro.