Acasă Stiri Specificații și imagini cu noua tabletă Samsung Galaxy Tab A2 S

Specificații și imagini cu noua tabletă Samsung Galaxy Tab A2 S

Galaxy Tab A2 S este o tabletă încă neanunțată de la Samsung, tabletă pentru un buget accesibil, destinată în special pentru copii. Printr-o scurgere de informații avem acum specificațiile acestei tablete și imagini cu ea.

Tableta Galaxy Tab A2 S nu a fost anunțată oficial la IFA 2017 Berlin, așa că așteptăm prezentarea ei în viitorul foarte apropiat, posibil săptămâna viitoare.

Galaxy Tab A2 S se zvonește că rulează Android 7.0 Nougat din cutie și va veni în două variante: cu Wi-Fi și Wi-Fi + LTE, cu un software special destinat copiilor. Ambele modele vor rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat chiar din cutie, dar este puțin probabil ca acestea să primească actualizări majore în viitor.

Modelul cu LTE poate accesa internetul mobil cu o viteză de până la 150 MBit / s.

Tableta are un display HD de 8 inch cu rezoluție 1280 x 800 pixeli, un procesor Quad-core 1,4 GHz Snapdragon 425, unul dintre chipset-urile entry-level ale lui Qualcomm, cu grafica Adreno 308 și patru nuclee pe 64 de biți.

Adreno sunt unității de procesare grafică (GPU) dezvoltate de Qualcomm și utilizate într-o varietate de modele SoC. Adreno a fost inițial dezvoltat sub numele de brand Imageon de ATI Technologies. Qualcomm a redenumit produsele Imageon ca Adreno, o anagramă a lui Radeon.

Tableta Samsung Galaxy Tab A2 S vine cu o memorie RAM de 2 GB, memorie interna de 16 GB, slot pentru card microSD, o cameră foto la spate de 8 MP cu autofocalizare și LED flash și o cameră de 5 MP orientată spre față cu un obiectiv cu focalizare fixă. Camerele de 8 și 5MP sunt slăbuțe pentru piața actuală, dar își fac datoria.

Fotografiile recente nu dezvăluie un buton fizic Bixby, buton pe care zvonurile anterioare l-au dat ca existent pe tabletă.

Tableta Samsung Galaxy Tab A2 S va fi alimentată de o baterie de 5.000 mAh și va include și un port USB de tip C.

Cu 8,9 mm grosime și 364 de grame Samsung Galaxy Tab A2 S este de așteptat să vină cu GPS activat cel puțin în versiunea 4G. Printre altele, acesta oferă și modul Samsung de economisire a energiei și un filtru de lumină albastră pe ecran.

Samsung Galaxy Tab A2 S va costa aproximativ 200 € în Europa, însă modelul LTE se va vinde cu cel puțin 100 de euro mai mult. În sfârșit, tableta va fi disponibilă în două opțiuni de culoare: negru și auriu.

SourceWinfuture

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...