Specificațiile complete ale lui Samsung Galaxy Alpha au devenit publice

1684

Deși zvonuri despre specificațiile viitorului telefon Samsung Galaxy Alpha circula în număr mare de ceva vreme orice informație în plus este binevenită. O poză, presupusă ca fiind parte a materialului de promovare a device-ului, „a scăpat” să zicem din întâmplare în mediul online.

Poza afișează specificațiile complete ale viitorului Samsung Galaxy Alpha. Informațiile confirmă cea ce se știa deja despre caracteristicile noului device. Aceste informații au mai fost vehiculate în mediul online în ultimul timp și vrem să credem că această apariție vine ca o confirmare a știrilor precedente.

Info update: Vezi articolul în care prezentam fotografii și detalii cu Samsung Galaxy Alpha

Astfel viitorul telefon mobil Alpha va fi echipat cu un ecran destul de mare, de 4.7 inch cu o rezoluție de 1080×720 pixeli, 2 GB de RAM, memorie internă de 32 GB fără opțiunea de extindere a acesteia prin card microSD, un scanner de amprente, senzor de citire a frecvenței cardiace, baterie de 1860 mAh, LTE 4G, USB 3.0, Bluetooth 4.0, o cameră principală aflată la spate de 12 megapixeli și una frontală pentru selfies de 2.1 megapixeli.

Conform specificațiilor viitorul telefon mobil va face o figură frumoasă, poate bateria era de așteptat să vină cu o capacitate ceva mai mare. Oricum o baterie nu va fi niciodată suficient de mare pe un telefon mobil.

Info update: Samsung Galaxy Alpha anunțat oficial