Specificațiile lui Galaxy A6+ au fost prezentate de TENAA

1004

Se pare că Samsung Galaxy A6+ va fi lansat și în China. Telefonul a fost certificat de comisia chineză TENAA, versiunea comisiei federale americane FCC, iar listarea a dezvăluit specificații suplimentare față de ce știam până acum despre Galaxy A6+. Scurgerile de informații legate de noile telefoane mobile A6 de la Samsung continuă să vină și acest lucru poate fi considerat o dovadă a faptului că este doar o chestiune de timp înainte ca Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ să fie anunțate oficial.

De obicei TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile unui smartphone și include fotografii ale dispozitivului. Acum de la TENAA avem câteva specificații ale smartphone-ului Galaxy A6+ care includ dimensiunea și rezoluția afișajului. Se știe deja că receptorul are un afișaj Infinity cu un raport de aspect de 18,5: 9. Listarea comisiei din China ne arată că este un ecran de 6 inch cu rezoluție de 2.220 × 1.080 pixeli.

Imaginile incluse în listă confirmă de asemenea că Galaxy A6+ va avea un sistem cu două camere. Acest lucru a apărut în mai multe zvonuri în ultimul timp, care dădeau posibil ca Samsung Galaxy A6+ să dispună de dual-camera. Cele două Galaxy A6 vor fi poziționate în această gamă chiar sub Samsung Galaxy A8 și A8+, prezentate în decembrie și lansate în acest an.

Cele mai recente informații au arătat că Galaxy A6+ va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu 4 GB de memorie RAM. Dimensiunile telefonului sunt considerate a fi 160,1 × 75,7 × 7,9 mm, cu o baterie de 3.500 mAh sub capota. Telefonul pare să aibă un corp metalic care îi dă un aspect premium acestui dispozitiv de la mijlocul gamei.

TENAA este echivalentul agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. TENAA are un centru de certificare și în Thailanda care  acoperă mai mult de 80 de produse din șase categorii, mai puțin telefoane.

Ne putem aștepta la mai multe scurgeri în zilele următoare, când Samsung se pregătește să lanseze Galaxy A6 și Galaxy A6+ pe mai multe piețe de pe tot globul. O scurgere video cu Galaxy A6 a apărut deja, ați văzut acest lucru și pe iLoveSamsung, care a dezvăluit dispozitivul în toată gloria sa și suntem siguri că vom vedea un clip video asemănător cu Galaxy A6+ în viitorul apropiat.

Nu știm nimic deocamdată cu privire la prețul și disponibilitatea acestor telefoane, dar ne putem aștepta ca Samsung să vină cu aceste informații foarte așteptate de fani cât de curând. Nu ar trebui să mai treacă prea mult timp până când aceste dispozitive să fie lansate oficial.

SURSĂSamMobile