Samsung a dezvăluit specificațiile lui Galaxy Fold înaintea lansării în SUA

751

Samsung Electronics a dezvăluit specificațiile complete ale primului telefon smartphone pliabil din lume, Galaxy Fold. Au fost dezvăluite inclusiv inclusiv greutatea și grosimea acestuia, lucruri pe care nu le-am știut până acum. Pe 26 aprilie Samsung Galaxy Fold va fi lansat la vânzare în Statele Unite.

Conform unui articol infografic apărut pe pagina NewsSamsung, Galaxy Fold are un ecran pe capac de 4,6 inch. Atunci când este desfăcut, smartphone-ul pliabil se transformă într-o tabletă cu un ecran Infinity Flex de 7,3 inch.

Samsung a adus noi elemente de design, de la ecran la carcasă, la fiecare element de pe telefon. Scanerul de amprente se găsește pe partea în care degetul se pune în mod natural, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință. Două baterii și componentele sunt distribuite uniform, astfel încât Galaxy Fold se simte echilibrat în mâini.

Galaxy Fold are o grosime de 17 mm pliat și 263 grame

Smartphone-ul Samsung cântărește 263 de grame și are o grosime de 7,5 milimetri atunci când este desfăcut și 17 milimetri când este pliat. Samsung a dezvăluit specificațiile afișajului când a lansat telefonul 20 februarie la „Galaxy Unpacked 2019” la San Francisco, împreună cu seria Galaxy S10. La evenimentul de prezentare nu au fost dezvăluite greutatea și grosimea, aceste lucruri le-am aflat abia acum.

Modelul pliabil lansat de Huawei, Mate X, cântărește cu 32 de grame mai mult decât Samsung Galaxy Fold. Acesta are o grosime de 11 milimetri când este îndoit, potrivit știrilor despre acest telefon atunci când a fost anunțat la Mobile World Congress în februarie.

Prima publicare cunoscută a numelui „Statele Unite ale Americii“, a fost într-un eseu anonim în The Virginia Gazette, un ziar din Williamsburg, Virginia, la 6 aprilie, 1776. În iunie 1776, Thomas Jefferson a folosit numele „STATELE UNITE ALE AMERICII” în proiectului său original pentru Declarația de Independență.

Prezentarea de către Samsung a specificațiile produsului pare să vizeze prevenirea potențialelor riscuri de încălcare a brevetului de invenție după lansarea primului dispozitiv pliabil din lume în Statele Unite, pe 26 aprilie. Precomenzile pentru Galaxy Fold au început în 12 aprilie în Statele Unite ale Americii dar, după numai o zi au fost oprite din cauza numărului foarte mare de amatori.

După lansarea pe piața americană, Galaxy Fold va fi lansat și în 15 țări din Europa pe 3 mai. Precomenzile în Europa și în România încep de 26 aprilie. Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 5G va fi introdus pe piața sud-coreeană la mijlocul lunii mai, conform The Korea Herald.

Galaxy Fold este echipat cu șase camere foto foarte versatile, situate pe toate părțile telefonului, oferind utilizatorilor flexibilitate în luarea fotografiilor. Dispune de un procesor de generație următoare, fabricat cu tehnologia de 7 nanometri. Are 12 GB de memorie RAM cu memorie internă de 512 GB, potrivit Samsung.