Specificațiile lui Galaxy M20 (SM-M205F) au fost confirmate

932

După ce ieri Samsung India a lansat o fotografie cu data lansării pentru Galaxy M20, acum Samsung și-a anunțat în mod public viitorul smartphone Galaxy M pe Amazon India. Aflăm de aici mai multe dintre caracteristicile pe care le vom găsi pe viitoarea gamă Galaxy M.

Lista include detalii despre o baterie uriașă, o cameră ultra-lată și un afișaj Infinity-V, conform SamMobile. Acesta are în partea de sus a ecranului, la mijloc, o zonă ca o picătură de apă. De asemenea majoritatea specificațiilor smartphone-ului au fost dezvăluite. Smartphone-ul cu numărul de model SM-M205F este cel care va purta numele Samsung Galaxy M20.

Baterie de 5.000 mAh și camera ultra-largă pe Galaxy M20

Cea mai mare atracție pe Galaxy M20 va fi, fără îndoială, bateria sa de 5.000 mAh. Este a doua oară când un telefon Samsung are o baterie așa de mare (prima a fost pe Galaxy A9 Pro). Dar, pentru prima dată când vom vedea încărcarea rapidă pe un dispozitiv Samsung de buget. Aceasta poate nu va fi o surpriză având în vedere bateria foarte mare, pentru un astfel de telefon. Galaxy M20 va primi, de asemenea, un port USB de tip C, o altă noutate pentru gama de intrare Samsung. Vă reamintim că seria Galaxy M este cea care va înlocui seria de telefoane Galaxy J și Galaxy On.

Galaxy M20 are un ecran LCD cu diagonala de 6,3 inch (16 cm) și o rezoluție de 2340 × 1080 pixeli. Rama mică și îngustă de deasupra afișajului include senzori de proximitate și lumină. Dual-camera la spate de 13 MP cu diafragma f / 1,9 și 5 MP cu diafragma f / 2,2. Așa cum am mai scris, camera de 5 MP va fi pentru fotografii panoramice ultra-largi. Este o decizie interesantă și una care ar trebui să lucreze în favoarea lui Galaxy M20. Spune acest lucru deoarece nici un alt telefon din zona bugetară nu vine cu o cameră ultra-wide.

Diafragma este orificiul prin care lumina ajunge la senzorul foto. Numărul „f” este distanța focală a obiectivului împărțită la diametrul efectiv al diafragmei. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

Procesor destul de puternic, dar fără gust de plăcintă Android

Opțiunile de stocare includ 32 GB / 64 GB și un slot microSD pentru extinderea memoriei. Nu avem detalii despre memoria RAM și nici despre procesorul ce se va afla pe Galaxy M20. Nu avem informații nici despre rezoluția camerei frontale. Revenind la procesor, se pare că va fi unul destul de puternic. Se vorbește despre Samsung Exynos 7885, aflat pe Galaxy A8 de anul trecut și 3 GB de memorie RAM sub capota. Modelul Exynos 7885 vine cu două nuclee de înaltă performanță, deci cu siguranță ar trebui să ofere suficientă putere telefonului.

Ca software, va rula cu Android 8.1 Oreo și o viitoare actualizare la Android 9 Pie va fi în program în viitor. Există, de asemenea, un senzor de amprentă montat la spate. Cel puțin din fotografii smartphone-ul pare să aibă un corp din plastic. Lipsa benzilor de antenă este ceea ce ne face să afirmăm acest lucru.

Galaxy Galaxy M20 ar trebui să fie în vânzare din 28 ianuarie, după cum reiese din postarea Amazon India. Ne putem aștepta la prețuri undeva până la 200 de dolari, vânzările fiind limitate la comercianții cu amănuntul online.