Specificațiile lui Galaxy S9 dezvăluite de cutia în care vine telefonul

2584

A apărut în mediul online o fotografie cu o cutie în care se va vinde Samsung Galaxy S9. Acolo vedem, pe una din părțile ambalajului, specificațiile viitorului smartphone Samsung. Aceste specificații au fost deja scurse pe internet din mai multe surse și de mai multe ori, astfel că nu este surprinzător să le vedem pe spatele unei cutii. Un utilizator al rețelei sociale Reddit a postat o fotografie cu spatele cutiei în care se va vinde Galaxy S9.

Date care apar pe cutie menționează că modelul Galaxy S9 va avea un afișaj Infinity, Super AMOLED QHD+ curbat de 5,8 inch. Informațiile anterioare despre Galaxy S9 sugerează că telefonul va păstra același raport de aspect de 18,5: 9 ca al predecesorului său Galaxy S8. Nu este ceva neobișnuit ca astfel de scurgeri să apară în zilele premergătoare unei astfel de lansări a unui telefon emblematic.

Dar, mai există și posibilitatea ca acestea să fie false. Această imagine pare autentică, nu există semne de retușare și ambalajul corespunde cu cel al modelului Samsung Galaxy 8 și Galaxy Note 8 lansate anul trecut. Mai multe dintre specificațiile enumerate pe cutie au fost menționate în informațiile anterioare despre Galaxy S9.

În conformitate cu ce vedem scris pe cutie, modelul Galaxy S9 are o cameră dublă de 12 MP „Super Speed„, cu stabilizare optică a imaginii. Pentru moment, încă nu știm exact ce se ascunde sub numele de Super Speed. Probabil va fi noul senzor ISOCELL Fast 2L9 de 12 MP cu tehnologie Dual Pixel de 12,2 megapixeli, lansat de Samsung cu aproximativ trei luni în urmă. Se pare că Galaxy S9 va veni cu diafragmă variabilă, oferind de la f / 1,5 pentru fotografii cu lumină scăzută până la f / 2,4 pentru atunci când există suficientă lumină naturală. Caseta menționează, de asemenea, Super Slow-mo, care este în conformitate cu zvonurile că Galaxy S9 ar putea avea o viteză de înregistrare lentă de 1000fps.

Samsung Galaxy S9 va fi echipat cu difuzoare proiectate de AKG, 64 GB de stocare internă, 4 GB de RAM, un scaner iris, este compatibil cu încărcare fără fir și va fi certificat IP68.

AKG Acoustics este o companie austriacă fondată în 1947, cu sediul în Viena, Austria și deținută acum de Samsung Electronics prin intermediul Harman. Produsele AKG Acoustics constau în principal din microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru produse audio profesionale și de consum.

Galaxy S9 va fi alimentat de ultimul procesor Exynos 9810 de la Samsung în majoritatea piețelor, mai puțin SUA și China unde Samsung va lansa o variantă propulsată de Qualcomm Snapdragon 845.

Samsung a confirmat recent că Galaxy S9 va fi lansat la Mobile World Congress 2018 în Barcelona luna viitoare.

SURSĂSamMobile