Au apărut câteva din specificațiile lui Samsung Android Go

1001

O fotografie cu o fișă de specificații, care se presupune că aparține viitorului smartphone Samsung Android Go, a apărut în mediul online. Faptul că Samsung lucrează la un smartphone Android Go este cunoscut în acest moment. Primul semn mai serios al implicării companiei sud-coreene în programul Android Go al companiei Google a fost o informație despre un dispozitiv cu numărul de model SM-J260G. Acestă știre nu a oferit informații cu privire la specificațiile dispozitivului. Au fost acum dezvăluite de cei de la site-ul Techie Drive.

În această fotografie, informațiile despre Samsung Android Go par a fi scrise într-un document Word. Dar dacă este să o luăm în serios, atunci primul smartphone al lui Samsung Go nu ar oferi surprize, este un smartphone la nivel de intrare și are specificații destul de slăbuțe. Are un procesor quad-core Exynos 7570 de 1,4GHz și 1GB de memorie RAM, acesta din urmă fiind principalul motiv pentru care acest telefon rulează Android Go. Are și 16 GB de stocare internă, care, probabil, se poate extinde prin microSD.

Camerele sunt de 8 MP la spate și 5 MP față, există o baterie de 2.600 mAh, pentru a furniza curentul necesar funcționării. Acesta rulează Android 8.1 Oreo, care este prima și singura versiune a sistemului de operare care există pentru Android Go în acest moment. Ceea ce este interesant este că dispozitivul – care ar putea fi numit Galaxy J2 Core pe unele piețe – se presupune că are un afișaj Super AMOLED de 5 inch, poate singurul lucru demn de remarcat.

Informațiile ce apar în fișă se referă la numărul de model SM-J260F, care este testat în Regatul Unit, Uzbekistan, țările din Caucaz, Germania, Italia, Ucraina, Rusia, Kazahstan, Franța și Polonia, așa cum am scris pe iLoveSamsung zilele trecut. Celelalte două variante sunt SM-J260G și SM-J260M. Acestea sunt susceptibile de a avea același hardware ca SM-J260F, sigur nu ar trebui să difere prea mult. Dar va trebui să așteptăm și să vedem dacă specificațiile scurse cu această ocazie se dovedesc a fi corecte.

Android Go este o versiune a sistemului de operare Android 8.1 Oreo, aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu mai puțin de 1 GB de memorie RAM, rezultând telefoane foarte accesibile ca preț.

Nu ar trebui să treacă prea mult timp înainte ca gigantul sud-coreean să anunțe oficial smartphone-urile, având în vedere că acestea sunt testate deja pe mai multe piețe.

SURSĂSamMobile