Detalii despre specificațiile tabletei Samsung S Pen SM-P615

804
Sursa Foto: via SamMobile.com

În urmă cu aproximativ o lună am scris despre o nouă tabletă aflată în lucru la Samsung. Deocamdată, este cunoscută prin numerele de model SM-P610 și SM-P615. Tableta cu numărul de model SM-P615 a fost observată pe site-ul de referință Geekbench la începutul acestei săptămâni. Cu această ocazie am putut vedea o parte dintre specificațiile sale.

Conform site-ului etalon Geekbench, tableta Samsung SM-P615 va avea procesorul Exynos 9611. Același procesor este folosit de gigantul tech și pe smartphone-urile Galaxy M30s și Galaxy A50s. De asemenea, știm de aproximativ o lună că tableta de gamă medie ar trebui să fie disponibilă cu stocare de 64GB și 128GB și că ar putea fi asociată cu un S Pen. După cum era de așteptat, aceste detalii nu sunt menționate în apariția tabletei pe Geekbench.

Tableta Samsung SM-P615 va veni cu Android 10

Chipset-ul funcționează alături de 4GB RAM și rulează cu Android 10. Ne așteptăm să vină cu Android 10 din cutie, ceea ce este cu siguranță o veste bună. Cele două modele SM-P610 / SM-P615 vor fi din gama bugetară și nu vor avea prioritate în ceea ce privește actualizările de firmware. Ce mai observăm de aici este că Samsung pare că dorește să lase Android 9 în urmă cu fiecare dintre lansările sale de noi produse. Nu putem să nu remarcăm că este un lucru bun.

Tableta Samsung indicată mai sus a obținut 1.662 puncte la testul cu un singur nucleu și 5.410 puncte în testul cu mai multe nuclee. Sigur că nu sunt scoruri excepționale, însă caracteristica atrăgătoare va fi suportul pentru S Pen. SM-P615 este probabil varianta compatibilă cu LTE și va fi ceva mai scumpă, se va putea conecta la internet chiar și în absența unui semnal Wi-Fi. Modelul SM-P610 sigur va avea doar conectivitate Wi-Fi.

Wi-Fi este un nume scurt pentru Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Interbrand a creat de asemenea logo-ul Wi-Fi. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță.

Nu există informații referitoare la varianta SM-P610. Deși zvonurile o dau ca fiind identică cu SM-P615, dar cu suport pentru conectivitate Wi-Fi. Încă nu avem nicio informație cu privire la momentul în care aceste modele va ajunge la vânzare. Bănuim că Samsung le va lansa în liniște, cândva în perioada următoare.

Acum Samsung se pregătește, de asemenea, să lanseze Galaxy Tab S6 5G în Coreea de Sud. Gigantul tech a confirmat că va fi disponibilă pentru achiziție pe piața internă în primul trimestru din 2020. Este prima tabletă cu o conectivitate 5G și prima cu procesorul Snapdragon 855.