Sprint va vinde Galaxy J3 Emerge, o reîncarnare a lui Galaxy J3 (2016)

1412

Sprint se pregătește să lanseze a doua generație de entry-level Samsung Galaxy J3 (2017).

Sprint Corporation, este o companie americană de telecomunicații care ofera servicii wireless si este un important operator de internet la nivel mondial. Este al patrulea cel mai mare operator de rețea de telefonie mobilă din Statele Unite, și deservește peste 60,2 milioane de clienti.

Sprint va lansa receptorul în rețeaua sa, precum și în Boost Mobile și Virgin Mobile, parteneri ai săi, pe data de 6 ianuarie 2016.

Acesta va fi vândut de către Sprint ca Samsung Galaxy J3 Emerge, în conformitate cu manualul de utilizare revizuit de VentureBeat.

În cea mai mare parte este o reîncarnare a lui Galaxy J3 (2016).

galaxy-j3-emerge

El are același ecran de 5 inch, 720p, dar are un processor 430 octa-core Qualcomm Snapdragon cu 2 GB memorie RAM și 16 GB de memorie internă.

Rulează Android 6.0 Marshmallow preinstalat. Samsung Galaxy J3 Emerge are în spate o cameră de 5 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Un loc unde nu se aduce nici o îmbunătățire este capacitatea bateriei: Galaxy J3 Emerge oferă aceiași 2.600 mAh ca și Galaxy J3 (2016), cu toate că timpul de utilizare poate fi îmbunătățit datorită caracteristicii Doze (ațipire) fapt ce duce la o economisire a energiei.

Prețuri și informații privind disponibilitatea vor fi confirmate atunci când Sprint anunță oficial lansarea acestui telefon în 6 ianuarie 2017.

VIASamMobile
SURSĂVentureBeat