Samsung SSD T5 cu o capacitate de stocare mobilă de 500 GB și 1TB

804
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Globe-trotterii și nu numai ei, știu cât de importante sunt fotografiile pentru a-și aminti ceea ce au văzut în timpul unei călătorii. Fie că sunteți în weekend, în vacanță sau orice altă călătorie, memoria unui smartphone este de multe ori insuficientă pentru fotografiile sau clip-urile video înregistrate. Gigantul tech are o soluție foarte bună, un Samsung SSD T5, elegant, portabil și ușor, cu o capacitate de 500 GB sau 1TB. Astfel nu puteți pierde nici un eveniment sau peisaj din aventurile personale cu familia sau prietenii.

Samsung SSD T5 în Rose Gold și Metallic Red oferă o capacitate de stocare mobilă de 500 GB și 1 TB. Aceste culori și capacitatea de stocare de 500 GB și 1TB fac din aceste Samsung SSD 5T o necesitate în orice călătorie. Fișierele JPEG (Joint Photographic Experts Group) necesită în medie aproximativ 8 GB de spațiu de stocare. JPEG este o metodă foarte des utilizată de compresie a imaginilor fotografice.

Samsung SSD 5T mici, ușoare, sigure și elegante

Versiunea Samsung SSD 5T de 500 GB oferă un spațiu pentru peste 60.000 de fotografii. În plus, SSD T5 este la fel de mare ca un card de credit și are o greutate de doar 51 de grame, este extrem de ușor. Deci, fie că este vorba de o călătorie sau cu orice altă ocazie când aveți nevoie de un spațiu de stocare mai mare, Samsung SSD 5T este ideal. Poate fi foarte ușor pus în geantă, rucsac, poșetă sau în buzunar. În general toate telefoanele Samsung au o capacitate de stocare mare. Dar, trebuie să recunoaștem că în ultimul timp nu întotdeauna este suficientă.

Trăim într-o lume vizuală, în care înregistrările video, fotografiile și autopotretele fac parte din viața de zi cu zi. Fie că este vorba de o cameră de smartphone, fie de o cameră video de dimensiuni mai mari, aproape nimeni nu mai călătorește în aceste zile fără să se documenteze, să facă fotografii și să-și împărtășească aventurile. Un lucru nu s-a schimbat: stocarea fotografiilor și înregistrărilor video necesită mult spațiu – datorită rezoluțiilor tot mai mari. Sunt necesare noi opțiuni, dacă se poate cât mai practice de stocare. Acestea ar trebui să fie cât mai rapide, ușor de utilizat și suficient de la îndemână pentru a le putea folosi în mod convenabil în mișcare. Astfel Samsung SSD 5T devin ideale pentru acest lucru.

SSD solid-state drive – în traducere liberă „unitate cu cipuri”. Este un dispozitiv de stocare a datelor care folosește memorii non-volatile. Memoria SSD a fost inventată de Fujio Masuoka la Toshiba în 1980 și comercializată de Toshiba în 1987. Componentele cheie ale unui SSD sunt controlerul și memoria pentru stocarea datelor.

Capacitatea și design-ul sunt decisive pentru cumpărători

Potrivit analizei Allensbacher Markt- und Werbeträger, publicată de Institutul Demoskopie Allensbach din Germania, mai mult de zece milioane de germani preferă să cumpere produse cu un design modern. „Pe lângă tehnologia fiabilă și de înaltă performanță, clienții noștri acordă o importanță mai mare unui design atrăgător al produsului. Dispozitivele ar trebui nu numai să fie practice, ci și să se potrivească vizual mediului înconjurător al utilizatorului„. A spus Susanne Hoffmann, șeful Product Marketing Storage la Samsung Electronics GmbH, conform NewsSamsung. „Cu Samsung SSD T5 în Rose Gold și Metallic Red, completăm gama de produse existente. Am creat astfel o mai mare diversitate pentru gustul fiecărui utilizator„.

Samsung SSD T5 este acum disponibil în culorile Red Metallic și Rose Gold. Culorile sunt disponibile pentru capacități de 500 GB și 1TB. Samsung SSD 5T în Red Metallic costă în Germania 120 de euro iar varianta de 1TB costă 200 de euro.