Stadia și GeForce Now vin pe Samsung Smart TV mai târziu în acest an

318
Stadia si GeForce Now vin pe Samsung Smart TV mai tarziu in acest an
Sursă foto: androidcentral.com

Lansarea Samsung Gaming Hub pe televizoarele Samsung Smart TV a fost amânată până la sfârșitul acestui an. Inițial, a fost planificat ca Samsung Gaming Hub să fie lansat în vară. Dar în loc să ajungă în vară, serviciul Samsung va fi disponibil mai târziu în acest an. Aceasta înseamnă că Stadia și GeForce Now nu vor fi disponibile pe televizoarele inteligente Samsung din 2022 așa cum a fost programat.

Samsung Gaming Hub promite o experiență îmbunătățită pentru jucători prin simplificarea accesului la serviciile Utomik, Google Stadia și GeForce Now de la Nvidia într-o singură locație. Conform AndroidCentral, funcționalitatea a fost planificată inițial pentru lansare pe gama de televizoare inteligente Samsung 2022 în vară, dar nu mai este cazul.

Stadia și GeForce Now doar mai târziu în acest an pe Samsung Smart TV

Samsung a confirmat că Gaming Hub va ajunge pe unele dintre cele mai bune televizoare Samsung mai târziu în acest an. „Noua platformă va fi disponibilă în cursul acestui an pe anumite modele Samsung Smart TV din 2022”, potrivit gigantului sud-coreean. În plus, disponibilitatea funcției Samsung Gaming Hub va „varia în funcție de regiune”. Nu este clar, însă, în care teritorii vor fi lansate Stadia și GeForce Now.

Gaming Hub este o nouă platformă de descoperire a jocurilor în flux care face legătura între hardware și software pentru a oferi o experiență perfectă pentru jucători”. A spus Samsung când a prezentat noul său serviciu. „Nu sunt necesare descărcări, nu este nevoie de stocare”.

Utomik este o platformă de abonament de jocuri fondată în 2014 cu sediul în Palo Alto, California. Oferă peste 1.250 de jocuri de la peste 170 de studiouri. Utomik oferă streaming de jocuri, precum și soluții de jocuri bazate pe cloud.

Noua funcție va fi o filă nouă în sistemul de operare Tizen OS alături de destinațiile „Media” și „Ambient”. Samsung Gaming Hub va oferi acces pe ecran complet la aplicații, inclusiv Stadia și GeForce Now.

Acestea fiind spuse, acestea nu sunt singurele servicii de jocuri în cloud care se vor lansa pe Gaming Hub. În plus, Samsung a promis că în viitor vor fi adăugate mai multe aplicații la noul hub, inclusiv Utomik.