Acasă Stiri Emoția de pe stadion în propria casă cu The Premiere

Emoția de pe stadion în propria casă cu The Premiere

Divertismentul în propria locuință a căpătat semnificații noi în ultimii ani. Canalele sportive, serviciile de streaming și rețelele sociale au transformat modul în care oamenii produc și consumă știri sportive și conținut sportiv. Această schimbare a determinat o cerere accentuată pentru experiențe noi de divertisment care pot fi găsite pe televizoare premium și videoproiectoare. Cu proiectorul Samsung The Premiere utilizatorii vor avea experiențe de vizionare de calitate foarte bună, imersive, similar cu experiența de pe un stadion.

Competițiile sportive încep să se întoarcă la activitatea pre-pandemică, iar una dintre acestea este campionatul European de Fotbal 2021. Din cauza pandemiei acesta are loc în acest an, dar cu un număr limitat de spectatori. Utilizatorii videoproiectorului The Premiere își urmări echipa preferată de acasă fără a pierde nicio secundă de acțiune.

Cheia pentru a aduce această experiența de pe stadion în propria casă este un ecran ultra-larg de înaltă calitate. Samsung Premiere fiind un proiector care oferă o excelentă calitate a imaginii și un sunet surround captivant. Acestea vă oferă senzația că sunteți la locul acțiunii, chiar dacă sunteți în propria casă.

Ecranul lui The Premiere este poarta de acces către stadion

The Premiere poate crea un ecran mult mai mare decât al unui televizor obișnuit, folosind doar un perete gol. Spre deosebire de proiectoarele tradiționale care necesită o distanță de trei până la patru metri de perete pentru o calitate optimă a imaginii. Proiectorul Samsung poate fi amplasat aproape oriunde și oferă o dimensiune a ecranului de până la 130 inch (330,2 centimetri), chiar și atunci când este plasat la doar 23,8 cm distanță de perete.

Instalarea este simplă, utilizatorii trebuie doar să-l pornească și să se conecteze la o rețea de internet. The Premiere are un design compact, astfel încât utilizatorii îl pot muta cu ușurință oriunde, în orice încăpere.

Proiectoarele convenționale oferă o intensitate culorilor și o calitate medie a imaginii. Cu The Premiere, compania Samsung aduce o experiență complet nouă în orice camera. Samsung a încorporat tehnologiile sale de pe televizoare în The Premiere, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de rezoluție dinamică 4K pe un ecran mult mai mare decât cel al unui televizor.

Prin utilizarea tehnologiei unice și de ultimă generație cu triplu-laser, The Premiere oferă o calitate a imaginii bogată și vibrantă. Acesta redă culorile mai precis, produce mai puțină căldură și oferă o durată de viață mai lungă. Indiferent dacă vă uitați la un documentar sportiv la rezoluție 4K sau la meciul de fotbal al echipei preferate, The Premiere oferă experiențe de divertisment captivante, la rezoluția cea mai bună.

Calitate uimitoare a imaginii, indiferent de momentul zilei

Fiind primul proiector HDR10+ din lume, The Premiere oferă o luminozitate maximă de 2.800 lumeni. Vă puteți bucura de o calitate cinematografică a imaginii chiar și în mijlocul zilei. Acest lucru înseamnă că puteți urmăriți emisiunile preferate indiferent de condițiile de lumină ambientală din jur. The Premiere oferă, de asemenea, un raport de contrast de 2.000.000:1, ceea ce înseamnă că proiectorul este capabil să redea chiar și contrastele subtile de coloare, precum și detaliile din imaginile mai întunecate.

Proiectorul are un sunet all-in-one, care redă experiența live de pe stadion. Pentru a avea experiența stadionului în propria casă, sunetul puternic este cheia. Să auziți suporterii aplaudând și comentatorii vorbind – momente care redau întocmai experiența meciului.

The Premiere produce un sunet tridimensional, fără a avea difuzoare suplimentare, datorită sistemului de sunet robust încorporat. Proiectorul este echipat cu boxe puternice de 4,2 canale de 40W, care redă sunetul cu acuratețe. Proiectorul are tehnologia exclusivă Acoustic Beam de la Samsung, pentru a maximiza sunetul din toate unghiurile. Emite sunetul prin cele 44 de găuri plasate pe ambele părți ale proiectorului. Astfe toată lumea, indiferent de locul în care află în cameră, să poată simtă atmosfera conținutului redat.

La fel ca televizoare Samsung Smart, The Premiere oferă utilizatorilor funcții inteligente și acces la platformele de streaming sportive majore. Sunt disponibile Netflix și Amazon Prime, dar și servicii de streaming muzical, inclusiv Apple Music și Spotify. Proiectorul Samsung acceptă funcția „Tap View”  pentru a reda conținutul de pe smartphone pe telefon. Prin prin simpla atingere laterală a The Premiere cu telefonul, puteți vedea pe ecranul mare orice fel de conținut, poze sau videoclipuri.

Stiri

Galaxy Z Fold 3 vs Microsoft Surface Duo: Două idei pliabile diferite

Samsung a ajuns să domine incontestabil noul format de telefon pliabil. După un prim Galaxy Fold a urmat apoi un mult mai...

Samsung are interdicție de a vinde 61 de modele de telefoane în Rusia!

Samsung va fi nevoit să stopeze importul și vânzarea a 61 de smartphone-uri care încalcă brevete deținute de SQWIN SA. Știrea a...

One UI 4.0 beta va ajunge în curând pe Galaxy Z Fold 3

În acest moment, Samsung testează One UI 4.0 pentru utilizatorii seriei Galaxy S21 din doar șapte țări. S-a zvonit că actualizarea noii...

Cea mai rapidă memorie RAM DDR5 din lume realizată cu cipuri Samsung

Piața computerelor va primi în curând acces la tehnologia DRAM de generația următoare. Cu procesoarele Ryzen de nouă generație ale AMD și...

Samsung One UI 4.0 beta trei a fost lansat în Coreea de Sud

Samsung este încă în faza de testare pentru următoarea versiune de Android 12 pe propriile telefoane. Samsung One UI 4.0 beta 3...

Interbrand Best Global Brands 2021: Samsung pe locul cinci

Compania Samsung s-a clasat pe locul cinci în cele 100 cele mai bune mărci globale ale Interbrand 2021- Interbrand Best Global Brands...

Aplicația Strava două luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4

Samsung a lansat o actualizare majoră de firmware pentru noua sa serie Galaxy Watch 4. Noua versiune aduce o mulțime de funcții...