Acasă Stiri Iată cât rezistă sub apă un smartphone Samsung Galaxy S21!

Iată cât rezistă sub apă un smartphone Samsung Galaxy S21!

Nu ne-am îndoit vreodată de capacitățile impermeabile ale seriei Galaxy S21. La urma urmei, Samsung este destul de abil în a etanșa smartphone-urilor sale împotriva pătrunderii apei și prafului. De peste cinci ani gigantul tech oferă smartphone-uri emblematice cu certificarea IP68. Acest lucru nu i-a împiedicat pe mulți utilizatori să verifice acest lucru. Un YouTuber a lăsat pe Galaxy S21 într-un acvariu (30 – 40 de metri) de peste 11 zile!

Samsung Galaxy S21 este certificat IP68 – un grad de protecție obișnuit în ultimii ani pe smartphone-urile high-end. Fac excepție aici smartphone-urile de la producătorilor din China. Atunci când un producător afișează IP68, asigură că apa nu va intra în acel telefon în condițiile stipulate de certificare.

Seria Samsung Galaxy S21 foarte rezistentă la apă!

Seria Samsung Galaxy S21 este de fapt mult mai rezistentă la apă decât sugerează indicele său de protecție. Aceasta este, în orice caz, ceea ce pare să spună acest lucru canalul YouTube Photo Owl Time Lapse. Experimentul a fost început imediat după primirea unui Galaxy S21. Smartphone-ul a fost scufundat într-un acvariu și a demonstrat că este foarte bine echipat pentru submersie. Conform Universmartphone, a rezistat mai mult de 11 zile în apă! Acest lucru înseamnă peste 250 de ore!

Experimentul a oferit deja o perspectivă neașteptată asupra flagship-urilor Samsung. Și anume, aplicația cronometru încorporată în One UI 3.0 funcționează doar până la 99 de ore, 59 de minute și 59 de secunde. De fapt, a trebuit să fie resetată manual de două ori deja. Smartphone-ul a fost încărcat cu un încărcător wireless lipit de sticlă.

IP – Ingress Protection. În cazul IP68, numărul 6 înseamnă că este complet protejat împotriva prafului, iar 8 înseamnă că dispozitivul este protejat împotriva imersiunii prelungite de 30 minute la adâncimea de 1,5 metri în apă.

Aproape de sfârșitul celei de-a cincea zile de imersie, Galaxy S21 a emis un avertisment de „umezeală detectată”. Apoi ecranul nu a mai răspuns la comenzi și a început să înregistreze atingeri fantomă. Dar unele apăsări aleatorii de butoane au rezolvat acest lucru și problema a dispărut. După 240 de ore proprietarul acestui telefon a confirmat că difuzoarele sale nu sună prea bine după atâtea zile sub apă 😮.

Desigur, nu vă sfătuim să vă scufundați telefoanele emblematice scumpe, chiar dacă ele rezistă conform IP68. Vedeți pe I❤️Samsung ce este și cum se citește ATM și Ingress Protection! Este de la sine înțeles că acest telefon nu va beneficia de o reparație gratuită în garanție după acest experiment.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...